Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:26 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un spaţiu comercial şi un teren, scoase la vânzare de Serviciul Fiscal Medgidia

ro

04 Feb, 2016 00:00 2404 Marime text


Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa, prin Serviciul Fiscal Medgidia, anunţă organizarea celei de-a doua proceduri publice pentru valorificarea bunurilor societăţii debitoare SC Condor ALP SRL.
 
Licitaţia va avea loc pe data de 23 februarie, ora 10.30, în Medgidia, strada Decebal nr. 37. Participanţii la această licitaţie vor putea achiziţiona un spaţiu comercial în suprafaţă de 37 mp, compus dintr-o cameră construită din BCA şi panouri prefabricate, situat în localitatea Cernavodă, strada 9 Mai, şi un teren intravilan în suprafaţă de 47 mp. Preţul de evaluare/de pornire a licitaţiei este de 66.723 de lei, exclusiv TVA.
 
Bunurile imobile mai sus menţionate sunt grevate de SFM Medgidia, prin procesul-verbal de sechestru bunuri imobile nr. 2507/06.05.2015.
 
Cei interesaţi de cumpărarea bunurilor sunt invitaţi să prezinte, până la termenul de vânzare sau, în cazul vânzării prin licitaţie, până în ziua precedentă termenului de vânzare, oferte de cumpărare. În cazul vânzării la licitaţie: dovada plăţii taxei de participare, reprezentând 10% din preţul de pornire a licitaţiei; împuternicirea persoanei care îl reprezintă pe ofertant.

Despre debitorul Condor ALP SRL

Societatea Condor ALP SRL a fost înfiinţată în anul 2012 şi are sediul social în localitatea Cernavodă, aleea Libertăţii. Asociat unic este Ioan Costache, născut în anul 1960, în Cernavodă. Tot el este şi administrator al societăţii, care desfăşoară „activităţi ale agenţiilor de plasare a forţei de muncă“.
 
Cu doi salariaţi, în anul 2014, Condor ALP SRL a declarat o cifră de afaceri de 186.456 de lei şi un profit net de 6.100 de lei. Ioan Costache este asociat şi în Top Profesional Instal SRL.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii