Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:59 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un serviciu medical externalizat Cine face parte din Comisia Locală Constanţa de examen pentru radiologie - imagistică medicală!

ro

20 Sep, 2016 00:00 5589 Marime text
Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a semnat ordinul privind desemnarea comisiilor centrale şi a celor locale pentru organizarea examenului naţional în vederea obţinerii specializărilor balneo-fizioterapie, igienă şi sănătate publică, nutriţie şi dietetică, laborator şi radiologie-imagistică medicală. Concursurile vor avea loc în perioada 18-31 octombrie 2016.
 
Comisia Locală Constanţa de examen pentru radiologie - imagistică medicală va fi condusă de conf. univ. dr. Radu Octavian Baz, de la Facultatea de Medicină Constanţa. Membrii comisiei sunt: asist. univ. dr. Cosmin Nişcoveanu, de la Facultatea de Medicină Constanţa, asist. med. pr. lic. Adina Maria Buică, de la SC Pozitron Medical Investigation Constanţa, Larisa Băluşescu, din partea Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România.

Secretarul comisiei este reprezentantul Pozitron, iar observator este Viorica Caraivan, reprezentant al organizaţiilor sindicale la nivel de ramură.

Spitalul Judeţean Constanţa a concesionat serviciile de imagistică medicală. Vezi cui şi pe ce bani!

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa a concesionat încă din 2013 contractul „servicii de imagistică medicală” către Pozitron Medical Investigation SRL. Valoarea contractului este de 115.500.000 de lei. SC Pozitron Medical Investigation SRL, deţine clinica Pozimed de pe strada Mircea cel Bătrân.

Pozitron Medical Investigation, campioană absolută la contracte cu CJAS 

SC Pozitron Medical Investigation SRL, firma care deţine clinica Pozimed de pe strada Mircea cel Bătrân, a semnat cu CAS Constanţa, pentru semestrul II al anului 2016, un contract de 1.309.043,68 de lei. Conform Registrului Comerţului, SC Pozitron Medical Investigation SRL a fost înfiinţată în anul 2007 şi îşi desfăşoară activitatea în sediul social din municipiul Constanţa, strada Mircea cel Bătrân numărul 102. Capitalul social al SC Pozitron Medical Investigation SRL, integral vărsat, este de 4.828.720 de lei, compus din 482.872 de părţi sociale.

În calitate de asociaţi persoane juridice ai societăţii figurează SC Talmage Overseas LTD, cu sediul social în Cipru, Nicosia, Chytron, cu un aport la capital de 4.828.520 de lei şi cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 99,9959%/99,9959%. Asociat persoană fizică este Mihaela Elvira Gherasim Tănase, născută la data de 6 februarie 1977, în comuna Niculiţel, Tulcea, cu un aport la capital de 200 de lei şi cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 0,0041%/0,0041%. Conform codificării CAEN, firma este specializată în „activităţi referitoare la sănătatea umană“.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii