Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:53 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un poliţist criminalist din Galaţi s-a rănit cu o armă pe care o expertiza

ro

07 Dec, 2023 11:24 752 Marime text
La data de 5 decembrie 2023, în jurul orei 09:00, un bărbat, cu vârsta de 33 de ani, din municipiul Galați, având calitatea de polițist în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați - Serviciul Criminalistic, în timp ce efectua la locul de muncă o expertiză criminalistică la o armă neletală, cu aer comprimat, calibrul 4,5 mm, pe care o manevra la rece (fără proiectilul metalic tip alică) și care prezenta defecțiuni și avea un sistem atipic la sistemul de siguranță, s-a accidentat la degetul arătător de la mâna stângă, în momentul în care arma s-a rabatat automat.

Polițistul a anunțat incidentul șefului nemijlocit, iar apoi s-a deplasat la secția de primiri urgențe din cadrul Spitalului Județean Clinic de Urgență „Sf. Apostol Andrei”, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Întrucât acesta a suferit o fractură prin strivire a degetului a fost supus unei intervenții chirurgicale, după care a rămas internat până în data de 06.12.2023, când a fost externat, informează IPJ Galați. 

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Galați, împreună cu un expert criminalist și responsabilul pe linie de securitate și sănătate în muncă, au efectuat cercetarea la fața locului, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs acest incident în cadrul dosarului penal întocmit pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.


Citește și:

Angajații MAI au intervenit la 3.887 de evenimente, în ultimele 24 de ore. Date actualizate
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii