Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:05 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un PFA din Constanța va asigura dirigenția de șantier în cadrul proiectului de reabilitare termică a școlii Ion Minulescu

ro

14 Apr, 2021 00:00 1637 Marime text
  • Primăria Constanța a atribuit contractul de prestări servicii privind serviciul de dirigenție de șantier aferent obiectivului de investiții "Creșterea eficienței energetice a imobilului școala gimnazială nr. 17, Ion Minulescu, Constanța"
  • Contractul a fost câștigat de PFA Mihai Bucinană în calitate de lider de asociere
  • Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa Prioritară 3 -Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon
 
Primăria Constanța a atribuit contractul de prestări servicii privind serviciul de dirigenție de șantier aferent obiectivului de investiții "Creșterea eficienței energetice a imobilului școala gimnazială nr. 17, Ion Minulescu, Constanța" . Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa Prioritară 3 -Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon, Prioritatea de investiții 3.1 – Sprijinirea eficienței  energetice,  a  gestionării  inteligente  a  energiei  și  a  utilizării  energiei  din resurse  regenerabile  în  infrastructurile  publice,  inclusiv  în  clădirile  publice,  și  în sectorul locuințelor, Operațiunea B-Clădiri publice.
Contractul a fost câștigat de PFA Mihai Bucinană în calitate de lider de asociere, cu sediul social în Constanța, strada Suceava nr.1A.
În contractual care poate fi studiat în secțiunea “documente” nu este precizat prețul final, însă vă reamintim că valoarea estimată fără TVA a fost de 24.000 lei.
 
 
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Primăria Constanța achiziționează servicii de dirigenție de șantier pentru reabilitarea termică a Școlii „Ion Minulescu”
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii