Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:36 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou protest în Piața Ovidiu împotriva Regulamentului de acces auto în zona istorică a orașului

ro

11 Dec, 2021 00:00 1627 Marime text



⦁ Locuitorii din Zona Peninsulară a Constanței organizează un nou protest prin care vor să le aducă la cunoștință autorităților, din nou, nemulțumirile față de regulamentul accesului în acea zonă
⦁ Protestul a fost anunțat pe pagina de Facebook denumită ”Zona Peninsulară – Grup cetățenesc” și va avea loc duminică, între orele 12:00 – 14:00



Locuitorii din Zona Peninsulară a Constanței organizează un nou protest prin care vor să le aducă la cunoștință autorităților, din nou, nemulțumirile față de regulamentul accesului în acea zonă.

Protestul a fost anunțat pe pagina de Facebook denumită ”Zona Peninsulară – Grup cetățenesc” și va avea loc duminică, între orele 12:00 – 14:00.

”Ne adunăm și protestăm pașnic duminică 12.12.2021, la ora 12.00, în Piața Ovidiu. Vrem să readucem la cunoștința publică doleanțele rezidenților persoane fizice și juridice referitoare la implementarea noului Regulament de acces în Zona Peninsulară.

Așa cum ne-a recomandat și instanța în motivarea deciziei din dosarul de suspendare a regulamentului (cel intentat de persoane juridice), invităm autoritățile locale la cooperare loială și constant solidară pentru ca drepturile rezidenților să nu fie încălcate”, se arată în evenimentul postat pe Facebook.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Constănțeanul supărat. Împreună salvăm Peninsula! O nouă campanie de strângere de semnături pentru anularea Regulamentului
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii