Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:07 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou protest al Asociației Elevilor din Constanța, în vederea acordării gratuității pentru transport (galerie foto +video)

ro

28 Jul, 2021 12:50 2154 Marime text
  • Membrii Asociației Elevilor din Constanța protestează în fața Consiliului Județean, începând cu ora 12.30, până la finalul ședinței Consiliului Județean Constanța.
Miercuri, 28 iulie a.c. are loc ședința Consiliului Județean Constanța în care se va vota proiectul de hotărâre prin care se reglementează transportul județean.

„Proiectul nu prevede asigurarea gratuității elevilor în ciuda obligației legale a Consiliului Județean, dorindu-se încălcarea legii în continuare, după 8 luni în care elevilor nu le-a fost respectat dreptul”, transmite Asociația Elevilor din Constanța. 

În acest sens, membrii Asociației Elevilor din Constanța protestează în fața Consiliului Județean, începând cu ora 12:30, până la finalul ședinței. 

Trei reprezentanți ai Asociației Elevilor din Constanța au intrat să discute cu reprezentanții Consiliului Județean, însă nu au fost mulțumiți de cele discutate. 

Iată ce spune Ariana Dudună, președintele AEC Constanța, Ariana Dudună: 

Domnul Mihai Lupu ne-a spus că își dorește să rezolve situația. Totuși, acestea rămân doar vorbe în vânt. Apreciem că a retras proiectul de pe ordinea de zi și nu va fi aprobat în stadiul actual. Totuși, situația este una care persistă de aproape 9 luni. Vom protesta în continuare. 


Sursa foto: ZIUA de Constanța 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii