Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:31 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou pas în proiectul „Înființare centru integrat de colectare separată prin aport voluntar în municipiul Constanța“

ro

26 Feb, 2024 08:24 1049 Marime text

UAT Municipiul Constanța reprezentată prin Primar Vergil Chițac, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Constanța, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului: NU ESTE NECESARĂ EFECTUAREA EVALUĂRII  IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI, pentru proiectul: ”Înființare centre de colectare prin aport voluntar în Municipiul Constanta, în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență - centrul cu aport voluntar 1 - lot 1/1 și organizare de șantier”, propus a fi amplasat în Județul Constanța, Municipiul Constanța, Str. Nespecificată, lot 1/1.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Constanța din Municipiul Constanța, str. Unirii, nr.23, Județul Constanța, în zilele de luni până vineri între orele 09,00-13,00, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro<http://apmct.anpm.ro/>.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a APM Constanța.


Citește și:

Oficial de la Primăria Constanța despre proiectul „Înființare centru integrat de colectare separată prin aport voluntar în municipiul Constanța“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii