Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:38 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la Primăria Constanța despre proiectul „Înființare centru integrat de colectare separată prin aport voluntar în municipiul Constanța“

ro

07 Feb, 2024 13:45 696 Marime text
UAT MUNICIPIUL CONSTANTA reprezentată prin Primar Vergil CHIȚAC, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Constanța, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului: NU ESTE NECESARĂ EFECTUAREA EVALUĂRII  IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI, pentru proiectul: „Înființare centru integrat de colectare separată prin aport voluntar în municipiul Constanța”, propus a fi amplasat în Județul Constanța, Municipiul Constanța, Str. Celulozei.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Constanța, proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Constanța din Municipiul Constanța, str. Unirii, nr.23, Județul Constanța, în zilele de luni până vineri între orele 09:00-13:00, precum şi la următoarea adresă de poștă electronică: http://apmct.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a APM Constanța.

Citește și: 

Anunț de ultim moment despre înființarea unui centru integrat de colectare separată prin aport voluntar în municipiul Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii