Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:16 18 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un contract de achiziție publică al primăriei Măcin, contestat la CNSC. Avem decizia

ro

18 Jul, 2020 00:00 1234 Marime text
  • Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a adoptat o nouă decizia nr. 1212/C7/1138 la constestația formulată de către SC Arcosim SRL
  • Primăria orașului Măcin, a atribuit contractul de achiziție publică de lucrări/proiectare și executare, având ca obiect „Proiectare, execuție lucrări și asistență tehnică pentru creșterea eficienței energetice în cadrul clădirilor publice UAT Măcin”
 
Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a adoptat o nouă decizia nr. 1212/C7/1138 la constestația formulată de către SC Arcosim SRL cu sediul în orașul Măcin, reprezentată prin Bogdan Mirel Staicu, în calitate de lider al asocierii SC Arcosim SRL - SC Modvest Construct 2000 SRL, cu subcontractantul SC Suport Electrosecurity TYU SRL, împotriva rezultatului procedurii, comunicat prin adresa nr. 7171/10.06.2020, emisă de către Primăria orașului Măcin, în calitate de autoritate contractantă, în cadrul procedurii simplificate, organizată în vederea atribuirii contractului de achiziție publică de lucrări/proiectare și executare, având ca obiect „Proiectare, execuție lucrări și asistență tehnică din partea proiectantului pe perioada de execuție a lucrărilor pentru obiectivul de investiții: Creșterea eficienței energetice în cadrul clădirilor publice UAT Măcin, respectiv Poliția Locală Oraș Măcin”.
Prin intermediul contestației s-a solicitat obligarea autorității contractante la anularea Raportului procedurii nr. 7170/10.06.2020, partea referitoare la decizia de declarare neconformă a ofertei SC Arcosim SRL
la anularea Raportului procedurii nr. 7170/10.06.2020, partea referitoare la propunerea de anulare a procedurii de atribuire, aprobată de autoritatea contractantă prin viceprimar Gheorghe Văcaru Gheorghe, la anularea comunicării privind rezultatul procedurii de atribuire nr. 7171/10.06.2020, la reanalizarea ofertei SC Arcosim SRL, pe baza informaţiilor puse la dispoziţie și declararea acesteia conformă, precum și la continuarea procedurii de atribuire și finalizarea acesteia cu respectarea prevederilor legislaţiei în vigoare în domeniul achiziţiilor publice și a documentaţiei de atribuire.
Procedura de soluționare în fața Consiliului s-a desfășurat în scris.
Pentru aceste motive, în baza legii și a mijloacelor de probă aflate la dosar, Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a decis respingerea contestației ca nefondată. Prezenta decizie este obligatorie pentru părți. Împotriva prezentei decizii se poate formula plângere, în termen de 10 zile lucrătoare de la comunicare pentru părțile cauzei, respectiv de la data luării la cunoștință de către alte persoane vătămate.
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii