Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:16 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bărbat și-a înjunghiat propriul tată, cu un briceag, în Oradea. Tatăl acestuia a decedat

ro

13 Dec, 2023 15:32 679 Marime text
Sursa foto: Facebook


 
  • În data de 12.12.2023, în jurul orelor 16:43, organele de poliţie din cadrul I.P.J. Bihor au fost sesizate prin SNUAU 112 cu privire la faptul că în faţa unui bloc situat în  Oradea, strada Ion Bradu, se află o persoană de sex masculin ce prezintă o plagă tăiată la nivelul gâtului, potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.
 
La faţa locului s-au deplasat organele de poliţie din cadrul I.P.J. Bihor, ocazie cu care s-a stabilit faptul că persoana bănuită i-a aplicat tatălui său în vârstă de 53 de ani, mai multe lovituri cu un cuţit tip briceag la nivelul gâtului şi al toracelui.

Acestuia i-a provocat plăgi înţepate, tăiate, penetrante toracice cu interesare viscerală (cord) şi plăgi cervicale cu interesare arterială, conform sursei citate.

„Evenimentul a avut loc în timp ce se aflau în apartamentul unde locuiau, după care inculpatul şi-a autoprovocat la nivelul corpului mai multe plăgi tăiate. Numiţii LDD şi LMD au fost transportaţi de urgenţă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Bihor, unde, la scurt timp, a fost declarat decesul victimei LMD, din cauza hemoragiei interne şi externe”, transmite PT Bihor.

Prin ordonanța Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor din data de 13 decembrie 2023 s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore a numitului LDD. În cauză, procurorul va formula o propunere de arestare preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile.

La efectuarea cercetărilor, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bihor – Serviciul de Investigaţii Criminale.

„Facem precizarea că punerea in mișcare a acțiunii penale și formularea propunerii de arestare preventivă reprezintă etape ale procesului penal, reglementate de 2 Codul de procedura penală, și nu pot, în nici un caz, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție. În măsura în care datele prezentate vor impune precizări de natura celor destinate publicității în raport de specificul cauzei și faza procesuala în care se află aceasta, vom comunica in consecință”, conchide sursa menționată.

Citește și
Accident rutier, în care un pieton a decedat, în Corbu, județul Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii