Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:02 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bărbat care conducea o barcă pe brațul Sulina, împreună cu un alt adult și un copil, a avut nevoie de ajutor. Ce s-a întâmplat (VIDEO)

ro

31 Oct, 2022 12:31 1080 Marime text
imagine de la eveniment, foto: Garda de Coastă
Cei de la Grupul de Nave Sulina, au dat din nou dovadă de profesionalism și promptitudine în misiunile pe care le au de desfășurat.

Acești au intervenit la solicitarea unui bărbat care a avut nevoie de ajutor, pe o barcă de pe brațul Sulina. Cu el se mai aflau un adult și un copil! Evenimentul a avut loc joi seara. 


Anunțul Gărzii de Coastă 


- 112! Ce urgență aveți?

- Bună seara! Avem nevoie de ajutor. Conduceam o barcă pe brațul Sulina, și din cauza fumului dens provocat de un incendiu de vegetație și a întunericului, am pierdut controlul acesteia, și am eșuat în stuful de pe marginea apei. Cu mine se mai află un adult și un copil!

Discuția dintre aceștia a continuat pentru stabilirea cât mai bine a circumstanțelor și a zonei, iar în paralel, colegii noștri de la I.S.U. Tulcea ne-au solicitat sprijin.

Din nou experiența polițiștilor de frontieră ai Gărzii de Coastă și-a spus cuvântul. Cunoscând bine zona și având abilitățile necesare conducerii unei ambarcațiuni în astfel de situații, pe o vizibilitate redusă, au identificat rapid persoanele aflate în pericol, pe care le-au recuperat și le-au predat șalupei ambulanței Sulina. Cele trei persoane sunt în siguranță.

Felicitări colegilor noștri din cadrul Grupului de Nave Sulina, care au dat din nou dovadă de profesionalism și promptitudine în misiunile pe care le au de desfășurat.


 

Sursa video: Garda de Coastă 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii