Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:55 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un an de la decesul Reginei Elisabeta a II-a! - „Viaţa ei lungă, serviciile ei devotate şi tot ceea ce a reprezentat“

ro

08 Sep, 2023 10:34 877 Marime text
  • Regele Charles al III-lea a transmis un mesaj emoționant  pe pagina de facebook a Familiei Regale.

În urmă cu un an, pe 8 septembrie 2022, se stingea, „paşnic“,  la Castelul Balmoral, Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a, după 70 de ani pe tron. 

Regele Charles al III-lea a transmis un mesaj emoționant  pe pagina de facebook a Familiei Regale.

„Cu ocazia primei comemorări a morţii Majestăţii Sale şi la un an de la ascensiunea mea pe tron, ne amintim cu multă afecţiune de viaţa ei lungă, de serviciile ei devotate şi de tot ceea ce a reprezentat ea pentru mulţi dintre noi.

Sunt, de asemenea, profund recunoscător pentru dragostea şi sprijinul care au fost exprimate faţă de soţia mea şi de mine însumi pe parcursul acestui an, în timp ce noi facem tot ce este posibil pentru a fi în slujba voastră, a tuturor“, a transmis regele Charles al III-lea pe pagina de facebook a Familiei Regale.

Elisabeta a II-a s-a născut la data de 21 aprilie 1926 și a decedat pe 8 septembrie 2022, la Balmoral Castle, Scoția, Regatul Unit. A fost regina a cincisprezece state suverane, cunoscute sub numele de Commonwealth. Acestea sunt: Regatul Unit, Australia, Canada, Noua Zeelandă, Jamaica, Bahamas, Grenada, Papua Noua Guinee, Insulele Solomon, Tuvalu, Sfânta Lucia, Sfântul Vicențiu și Grenadine, Antigua și Barbuda, Belize și Sfântul Kitts și Nevis.

Citește și:

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a decedat
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii