Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:04 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Umbra lui Mînăstireanu. La Biobază Pe cine hrănesc câinii vagabonzi (?!)

ro

19 Mar, 2012 01:21 7294 Marime text
cap_7.jpgPrimăria a atribuit contractul pentru serviciul de prindere, transport şi gestionare a câinilor fără stăpân de pe domeniul public din municipiul Constanţa.

Contractul-cadru în valoare de 4.388.400 de lei fără TVA a ajuns la SC Puppy Vet SRL, cu sediul pe strada Vârfu cu Dor nr. 5. Firma are trei puncte de lucru: în Constanţa, pe strada Vârfu cu Dor nr. 5, în Cogealac şi în Ovidiu, pe strada Delfinului nr. 69.

Potrivit Registrului Comerţului însă, societatea are sediul pe strada Oneşti nr. 57A. Asociat unic este Elena Laura Martinez, iar administrator George Cristian Vanghele. Firma a fost înfiinţată în 1998 şi are un traseu de-a dreptul interesant. În 2004, Teodor M. Mînăstireanu, domiciliat în Cogealac, îi cesionează părţile sociale ale SC Alfmob Exim SRL fiului său, Adrian-Mihai Mînăstireanu, cel care avea să devină, din şeful Serviciului de ecarisaj al municipalităţii, director al Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii. În februarie 2008, Mînăstireanu o ia în afacere şi pe Cezara, soţia sa la acea vreme, acum şefă a Serviciului Creşe din cadrul Primăriei Constanţa. Cei doi decid deschiderea unui punct de lucru în Cogealac.

De la Alfmob la Puppy

ecarisaj_-_haita_caini.jpg

În februarie 2009, Adrian Mînăstireanu se retrage din business, iar unicul asociat rămas decide deschiderea punctului de lucru din Ovidiu, strada Delfinului nr. 69. În mai 2010, Cezara Mînăstireanu, fiica lui Constantin şi a Nataliei, decide să părăsească afacerea şi îi cesionează părţile sociale Laurei Elena Martinez, fiica lui... Constantin şi a Nataliei. Deducem că cele două femei sunt surori. De la acea dată, administrator al SC Alfmob Exim devine Ionel Togan. Această funcţie a mai fost ocupată de Mihai Purentea, Mircea-Gruia Matei şi, acum, de George Cristian Vanghele. În septembrie 2011, se schimbă numele societăţii din Alfmob Exim în Puppy Vet. Să spunem că Adrian-Mihai Mînăstireanu este membru PSD nu mai are niciun rost şi poate nici faptul că, la un moment dat, o casă aflată în Ovidiu, pe strada Delfinului nr. 69, era scoasă la vânzare pe Internet chiar de către directorul Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii. Dar putem spune cu certitudine că Adrian-Mihai Mînăstireanu este administratorul Seaside Estate Company. În 2003, prin Monitorul Oficial 2628, se anunţa înfiinţarea Seaside Estate Company, având ca fondatori societăţile Rectangle Transport LTD şi Gipsy Investments, iar ca administrator pe Mînăstireanu. Seaside apare, potrivit Registrului Comerţului, ca fiind implicată în alte afaceri cu renume: Nitalexil şi Principal SN. Nitalexil-ul are sediul în acelaşi loc cu Principal SN (administrată de Alexandru Florian Ilie, apropiat al grupului de prieteni al primarului Radu Mazăre, fost şef de cabinet al lui Alexandru Mazăre), dar şi cu Seaside Estate Company, numai că la parter. În actele firmei apare un anume Marin Radu, dar şi Seaside. Aceasta din urmă are ca asociaţi cele două societăţi menţionate anterior, dar şi pe „sora" Nitalexil. Adică, cele două firme se contopesc în totalitate. Coincidenţă sau nu, pe bulevardul Aurel Vlaicu, Complexul Sportiv Badea Cârţan, adresă la care este înregistrată SC Seaside Company, mai găsim societăţi cum ar fi Holland Developement Group, Galatap SRL, Millenium Global Development SA, SC Bulevard SA, Dascol SRL şi Sole SRL. Până nu demult, acolo a fost şi căminul cunoscutei afaceri Pomacost.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Georgeta 20 Nov, 2012 19:23 Nu le ajung crimele din Constanta,de au inceput sa prinda si cainii din Botosani?
  • joe 19 Mar, 2012 14:38 Suntem cu ochii pe ei!