Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:07 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tusac ofera o minivacanta pentru artistii care vor face voluntariat la „Callatis“

ro

10 Jul, 2010 00:14 2796 Marime text

scoica.jpg„SOS, Festivalul Callatis în pericol“ - acesta este semnalul de alarmă pe care primăria Mangalia îl trage, într-un comunicat de presă. „Festivalul Callatis - manifestare de tradiţie care aduce an de an mii de turişti în sudul litoralului românesc - este în pericol!

 

scoica1.jpg

Criza economică în care se zbate întreaga ţară ameninţă să nu permită strângerea fondurilor necesare pentru organizarea acestui festival, atât de aşteptat de localnici şi de turişti. Ne dorim ca artiştii să înţeleagă situaţia grea prin care trece România. Îi invităm să fie alături de noi la ediţia din acest an a Festivalului Callatis, să ofere în dar turiştilor, localnicilor şi miilor de telespectatori talentul lor, să salveze împreună cu noi acest festival care a dus numele Mangaliei pe buzele românilor din întreaga lume. Deja renumitul interpret Mihai Trăistariu şi tânărul interpret de muzică populară Florin Costan au acceptat invitaţia noastră şi vor fi alături de noi într-una din serile de festival. Administraţia locală va organiza o minivacanţă pentru toţi artiştii care vor evolua pe scenă, ca să compenseze efortul lor“, spune în comunicat primarul Mangaliei, Mihai Claudiu Tusac.
Festivalul Callatis este singurul festival din ţară înregistrat la Federaţia Internaţională a Festivalurilor care a primit premii de onoare de la Asociaţia Profesioniştilor din Televiziune. Pentru anul în curs, festivalul are alocate, de la bugetul local, 7 miliarde de lei vechi, faţă de 5 miliarde anul trecut (şi alte trei miliarde de lei oferite de Consiliul Judeţean Constanţa).

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Bogdan Magaru 10 Jul, 2010 21:16 1.In afara de infatuare si inconstienta, Tusac nu are numic. Desigur, nu are licentele pentru festivalul Callatis (sunt mai multe licente care-i lipsesc). La el la Vilagetour se poate fura asfalt cu seninatate dar un furt intelectual nu poate ramane nepedepsit. Tusac nu are drepturile pentru licentele si conceptia festivalului si nu va putea sa-l fure. Cred ca vom asista la un foarte spectaculos proces de furt intelectual, puternic mediatizat si capabil sa-l infunde mai mult decat orice referendum sau suspendare