Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:40 18 08 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea Bărbat, agresat fizic pentru că a atras atenția asupra obligativității purtării măștii de protecție într-un magazin. Au intervenit jandarmii

ro

18 Mar, 2021 13:13 1631 Marime text
  • Având în vedere cele constatate, oamenii legii au întocmit pe numele bărbatului reclamat actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe., a transmis Jandarmeria Tulcea.
Un bărbat a fost agresat de doi bărbați pentru că a atras atenția unuia dintre ei asupra obligativității purtării măștii de protecție în magazin.  Au intervenit jandarmii.
 
Ieri, în jurul orei 20:30,  jandarmii, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au fost solicitaţi, prin intermediul Sistemului Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, de către un bărbat, care a reclamat faptul că este agresat de alți doi bărbați pe strada Sabinelor din municipiul Tulcea.
 
Jandarmii s-au deplasat la fața locului indicat de apelant, unde au identificat un bărbat, în vârstă de 35 de ani, care a declarat faptul că a mers la un magazin alimentar pentru a face cumpărături pentru un alt bărbat căruia îi renova apartamentul din apropiere. La un moment dat, în interiorul magazinului, a observat un bărbat care nu purta masca de protecție, astfel că i-a atras atenția, ulterior recunoscându-l ca fiind vecinul bărbatului care deține apartamentul pe care îl renova.
 
La ieșirea din magazin,  bărbatul a fost agresat fizic, fiind lovit cu pumnii și picioarele în zona feței, provocându-i sângerări la nivelul nasului. El a declarat că a fost agresat de bărbatul căruia i-a făcut observații cu privire la obligația de a purta masca de protecție, dar și de vecinul său, care este chiar persoana căruia îi renova apartamentul.
 
Bărbatul, căruia i s-a atras atenția în magazin cu privire la obligația de a purta masca de protecție,  nu a fost găsit la fața locului, însă, jandarmii s-au deplasat la apartamentul indicat de persoana vătămată, unde au identificat un bărbat, semnalat ca fiind una dintre persoanele reclamate. Acesta a declarat că a vrut doar să aplaneze conflictul dintre cei doi, respectiv vecinul său, care nu a mai fost găsit la fața locului și persoana care îi renova apartamentul.
 
Având în vedere cele constatate, oamenii legii au întocmit pe numele bărbatului reclamat actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe.
 
De asemenea, jandarmii au adus la cunoştinţa persoanei vătămate termenul de introducere a plângerii prealabile care trebuie să fie introdusă în termen de 3 luni din ziua în care persoana vătămată a aflat despre săvârşirea faptei.
 
Sursa foto: Jandarmeria Tulcea
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii