Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:21 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alfamed Clinic a semnat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Tulcea. Ce va furniza (DOCUMENT)

ro

20 Mar, 2022 19:42 3002 Marime text
Licitație, imagine cu rol ilustrativ, Sursa: Pexels
 
 
Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Tulcea a încheiat un acord cadru pentru furnizare mască de protecție de tip medical 3 pliuri 3 straturi.
  
Potrivit Licitație publica.ro, denumirea completă a proiectului atribuit este „Furnizare Masca de protectie de tip medical 3 pliuri 3 straturi“.  
 
Societatea care se va ocupa de furnizarea măștilor pentru Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Tulcea este  Alfamed Clinic
 
Atribuirea a avut loc în data de 09.03.2022.   


 
Descrierea contractului
 
Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Tulcea intentioneaza incheierea unui acord-cadru pe 7 luni cu un singur operator economic, avand ca obiect Furnizare Masca de protectie de tip medical 3 pliuri 3 straturi echipament de protectie impotriva Covid19, astfel:

-cantitate minima 1 luna : 30.360 buc - valoare minima estimata 9.108,00 lei fara TVA
-cantitate maxima 7 luni: 212.520 buc - valoare maxima estimata 63.756,00 lei fara TVA

Contractele subsecvente se vor incheia in functie de necesitatile si solicitarile din centrele si serviciile aflate in subordinea DGASPC Tulcea si in functie de existența resurselor financiare alocate pentru această destinație.

Cel mai mare contract subsecvent se va incheia pe 4 luni astfel:

-cantitate minima 1 luna : 30.360 buc - valoare minima totala estimata 9.108,00 lei fara TVA
-cantitate maxima totala estimata 4 luni : 121.440 buc - valoare maxima totala estimata 36.432,00 lei fara TVA

Pe toata perioada de derulare a contractului/acordului cadru, autoritatea contractanta isi rezerva dreptul sa suplimenteze sau sa diminueze cantitatile prevazute initial, conform prevederilor legale in vigoare, modificarile urmand a fi comunicate si prestatorului, avand in vedere fluctuatia de asistati din cadrul centrelor din subordinea DGASPC Tulcea si evolutia pandemiei Covid 19.

Autoritatea contractanta va raspunde in mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificare/informatiilor suplimentare in a 3-a zi inainte de termenul limita stabilit pentru depunerea ofertelor.
Numarul de zile pana la care se pot solicita clarificari sau informatii suplimentare inainte de data limita de depunere a ofertelor: 5.

Valoarea totala a achizitiei (fara TVA): 900 RON


 
Despre Alfamed Clinic, firma câștigătoare  
 
Potrivit Confidas.ro., societatea a fost înființată în anul  2018 și are sediul social în Brăila .
  
Administratori și asociați sunt Alfardawi Ahmad și  Alfardawi Salah, ambii cu un aport părți sociale de 50%. Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă comerţ cu ridicata nespecializat.
 
Pentru anul fiscal 2020, societatea a raportat cifra de afaceri de 2.250.254  lei, profit net de  54.389  lei și un număr de 1 angajat.
 
Societatea  a raportat un punct de lucru.

Compania ALFAMED CLINIC S.R.L. a încheiat 401 contracte de achiziții publice in valoare totală de 2.265.344,72  lei. Printre autoritățile contractante se numără  Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza Bucuresti, Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura Centrul Judetean Braila, Caminul pentru Persoane Varstnice Lacu Sarat.
 
Societate are un număr de  401 contracte publice și  0  dosare în instanță.
 
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.


 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii