Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:09 15 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trenurile către Constanţa vor fi suplimentate în perioada Sărbătorilor Pascale

ro

11 Apr, 2017 16:09 1119 Marime text
CFR Călători informează că în minivacanța prilejuită de Sărbătorile de Paște, la nivelul întregii rețele feroviare, capacitatea de transport va fi adaptata la evoluția și dinamica traficului de pasageri. Trenurile către cele mai solicitate destinații: Brașov, Sibiu, Cluj Napoca, Constanța, Iași, Satu Mare, Timișoara, etc vor fi suplimentate, cu peste 8000 de locuri față de zilele obițnuite.
 
Pentru a evita situațiile neplăcute generate de afluența mare de călători generată de călătoriile gratuite ale studenților, CFR Călători  recomandăm tuturor pasagerilor planificarea din timp a călătoriei cu trenul. Biletele de tren pot fi achiziționate cu anticipație: Online de pe www.cfrcalatori.ro; de la automatele XsellKiosk din gări; de la automatele ZebraPay; direct de la casele de bilete din gări și agenții de voiaj CFR; de la distribuitori autorizați (agenții de turism) și prin telefon la 021 9522. Recomandăm studenților să acceseze agenția de voiaj CFR din Campusul Universitar Regie București și casele de bilete dedicate lor și marcate vizibil în spațiile din holurile marilor Gări.
 
Programul agențiilor de voiaj CFR: A doua zi de Paște, 17 aprilie, toate agențiile de voiaj CFR Călători vor fi închise, cu excepția agențiilor: Carrefour Colentina și Titan din București și Iulius Mall din Iași,.
 
Înainte de călătorie, CFR Călători recomandă tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare. Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, sa contacteze la numerele de telefon 021/9521 sau să se adreseze personalului nostru din stații.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii