Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:32 04 12 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trenurile către Constanţa vor fi suplimentate în perioada minivacanţa de 1 iunie şi Rusalii

ro

27 May, 2017 15:21 2300 Marime text
CFR Călători informează că în minivacanța de 1 iunie și Rusalii, capacitatea de transport va fi adaptată la nivelul întregii rețele feroviare în funcție de evoluția și dinamica traficului de pasageri. Trenurile către cele mai solicitate destinații: Brașov, Sibiu, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Satu Mare, Timișoara, etc. vor fi suplimentate cu peste 8000 de locuri față de zilele obișnuite. Personalul feroviar va fi suplimentat iar casele de bilete vor funcționa la capacitate maximă acolo unde sunt solicitări și vor avea program normal de lucru.
 
Pentru a evita situațiile neplăcute generate de afluența mare de pasageri, CFR Călători recomandă planificarea din timp a călătoriei cu trenul.
 
Biletele pot fi achiziţionate cu anticipație:
 
Online de pe ;
de la automatele XsellKiosk din gări;
de la automatele ZebraPay
direct de la casele de bilete din gări și agenții de voiaj CFR;
de la distribuitori autorizați (agenții de turism);
prin telefon la 021 9522.

Programul caselor de bilete și agenţiilor de voiaj CFR :
 
În perioada minivacanței de 1 iunie și Rusalii, casele de bilete vor funcționa la capacitate maximă acolo unde sunt solicitări și vor avea program normal de lucru. În plus, agențiile de voiaj CFR din Carrefour Colentina şi Titan din Bucureşti și Iulius Mall din Iași vor fi deschise conform programului centrelor comerciale.

 
CFR Călători reaminteşte că bilete cu anticipație pot fi achiziționate și pentru trenurile directe către Salonic, Halkali/Istanbul, Sofia și retur, care vor intra în circulație începând cu data de 2 iunie a.c.
 
Înainte de călătorie, CFR Călători recomandă tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare. Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcălători.ro , să ne contacteze la numerele de telefon 021/9521 sau să se adreseze personalului din stații.    
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii