Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:56 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei zile de sărbătoare pentru copii Zilele Şcolii Peştera, la a doua ediţie

ro

02 Jun, 2011 00:00 3345 Marime text
Vrabie-_Valentin_Vrabie_002.jpgCopiii din comuna Peştera au serbat 1 Iunie într-un mod inedit. Ieri a avut loc prima zi de manifestări din cadrul celei de-a doua ediţii a Zilelor Şcolii Peştera.

La festivitatea de deschidere a evenimentului a participat şi primarul comunei, Valentin Vrabie, alături de reprezentanţi ai Consiliului Local Peştera. „Este o activitate care, ca toate activităţile importante pentru comună, este susţinută cu prioritate de către Consiliul Local. O activitate la care particip cu drag de fiecare dată", ne-a declarat primarul comunei Peştera, Valentin Vrabie.

vrabie_2.jpgPotrivit directorului Şcolii Peştera, Raluca Găvănescu, Zilele Comunei Peştera 2011 se serbează pe parcursul a trei zile, programul manifestărilor dedicate în special copiilor, şcolari şi preşcolari, fiind unul bogat în concursuri prin care elevii şi copiii de grădiniţă pot să-şi demonstreze calităţile şi înclinaţiile. „Astăzi (n.r. ieri), în prima zi, la Căminul Cultural a avut loc un program artistic susţinut de copiii de la grădiniţă şi de elevii claselor I-IV. Tot astăzi, s-a desfăşurat Campionatul de fotbal pe şcoală - semifinalele şi finala", ne-a declarat directorul Raluca Găvănescu. Programul de astăzi este dedicat activităţilor pregătite de elevii claselor V-VIII din Peştera, iar mâine, în cea de-a treia zi, pe terenul de sport al localităţii şi în sala de sport de la şcoală, vor avea loc o serie de competiţii sportive la care vor participa atât copii din comună, cât şi de la şcolile din Satu Nou, Mircea Vodă şi Valea Dacilor. Printre activităţile programate să aibă loc mâine se numără crosul organizat pe grupe - fete şi băieţi, concursul de alergare-viteză, la care vor participa elevii claselor I-IV, şi un meci demonstrativ de baschet profesori - elevi. În cadrul activităţilor cuprinse în programul de manifestări dedicate Zilelor Şcolii Peştera, copiii vor primi premii (tricouri, şepci, jucării de pluş, instrumente de pictură etc.), oferite cu sprijinul Primăriei şi al Consiliului Local Peştera.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • george 30 Sep, 2011 19:03 foarte draguta sarbatoarea este o scoala cu care sa te mandresti cu profesori si elevi pe masura