Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:57 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei primării din județul Constanța primesc fonduri prin programul Anghel Saligny. Ce proiecte sunt finanțate (DOCUMENT)

ro

12 Sep, 2023 15:27 4957 Marime text
Foto: Ministerul Dezvoltării44 de noi investiții în infrastructură primesc finanțare de la Ministerul Dezvoltării, prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, ca urmare a semnării, la sediul MDLPA, a contractelor de către ministrul Adrian-Ioan Veștea și beneficiarii proiectelor.

Potrivit Ministerului Dezvoltării, contractele, în valoare totală de 467.470.704,25 de lei, urmăresc modernizarea și reabilitarea drumurilor de interes local, precum și înființarea sau extinderea rețelelor de alimentare cu apă și a celor de canalizare.

”Este mereu o bucurie să mă întâlnesc cu oameni de administrație dedicați comunităților pe care le conduc și care fac demersuri serioase și profesioniste pentru elaborarea și punerea în practică a proiectelor de care locuitorii au nevoie pentru a duce o viață decentă, prin facilitarea accesului la servicii publice de calitate”, a precizat ministrul dezvoltării.


Cu aceste proiecte, numărul contractelor semnate, până în prezent, în cadrul Programului Național de Investiții ”Anghel Saligny”, se ridică la 2.116, în valoare totală de peste 23 de miliarde de lei.

În județul Constanța primesc finanțare pentru proiecte prin programul Anghel Saligny trei primării: 
  • Lipnița - Înființare sistem alimentare cu apă în sat Cuiugiuc, Lipnița, respectiv Înființare sistem alimentare cu apă în sat Izvoarele, Lipnița - 2.086.892,79 lei
  • Siliștea - Modernizare drumuri de interes local în comuna Siliștea, județul Constanța - 5.000.000 de lei
  • Cerchezu - Modernizare infrastructură rutiera în comuna Cerchezu, localitățile Viroaga, Căscioarele și Cerchezu, județul Constanța - 5.000.000 de lei
Citește și: 

MDLPAPlăți de aproape 117 milioane de lei, pentru investiții realizate prin Programul ”Anghel Saligny” (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii