Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:05 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trecere frauduloasă a frontierei de stat și ultraj Garda de Coastă. Bărbat din Buzău, urmărit în trafic de polițiștii de frontieră

ro

31 Aug, 2021 14:58 2102 Marime text
 


 
  • Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, în cooperare cu Poliția Municipiului Mangalia, au oprit, după o urmărire în trafic, o autoutilitara condusă de un cetățean român, care a trecut ilegal frontiera de stat şi a pus în pericol integritatea fizică a unui polițist de frontieră aflat pe artera de control.
În data de 30.08.2021, în jurul orei 22:40 s-a prezentat pe sensul de intrare în țară, în Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, un cetățean român domiciliat în județul Buzău, conducând autoutilitara marca Mercedes.

Şoferul a depășit pe contrasens coloana de mașini aflate pe teritoriul Bulgariei pentru controlul de frontieră, iar la solicitarea polițiștilor de frontieră de a intra la rând pe banda destinată controlului de frontieră, acesta a accelerat, punând în pericol integritatea fizică a polițistul de frontieră aflat pe arteră în exercitarea atribuțiilor de serviciu și a continuat deplasarea, intrând în țară pe contrasens.

S-a procedat la urmărirea autoutilitarei de către un echipaj format din polițiști de frontieră cu o autospecială de serviciu, autoutilitara și persoană în cauză fiind oprite în localitatea Mangalia, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Mangalia.

Şoferul a fost sancționat contravențional, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce pe o perioadă de 30 de zile.

În cauză, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trecere frauduloasă a frontierei de stat și ultraj.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii