Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:08 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tranzacții importante pe piața afacerilor din Constanța. Perla Majestic ar urma să devină acționar majoritar al firmei Zodiac 2000

ro

15 Jun, 2020 00:00 2656 Marime text
  • Moștenitoarele regretatului Nicolae Buzdun intenționează să vândă 186.711 acțiuni către Perla Majestic.
  • Perla Majestic ar urma să devină astfel acționaru majoritar, cu 97,46%
  • Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor a fost convocată pentru data de 13 iulie, de la ora 10.00.
Moștenitoarele regretatului afacerist Nicolae Romulus Buzdun, Catrinel Ioana Buzdun și Livia Alexandra Giaimo Buzdun, au convocat Adunarea Generală Extraordinară a acționarilor firmei Zodiac 2000 SA. Întâlnirea este programată să se desfășoare la data de 13 iulie, de la ora 10.00, potrivit informațiilor publicate în Monitorul Oficial al României.
Pe ordinea de zi a lucrărilor se află aprobarea vânzării a 186.711 acțiuni aparținând Zodiac 2000 SA către Perla Majestic, reprezentată de Silviu Calafus, în calitate de administrator.
Noua structură a acționariatului
De asemenea, se va discuta despre aprobarea noii structuri a acționariatului, ca urmare a cesiunii, urmând ca Perla Majestic să devină acționarul majoritar al Zodiac 2000 SA, cu 97,46% din capitalul social al firmei, respectiv 186.711 acțiuni cu drept de vot. Restul de 2,54% din capitalul social revine unor Acționari tip listă persoane fizice și juridice, ce dețin 4.866 de acțiuni cu drept de vot.
Un alt punct pe ordinea de zi a Adunării se referă la prelungirea mandatului administratorului unic Mansouri Mohamad Ali, pentru o perioadă de patru ani, cu posibilitatea prelungirii tacite a mandatului acestuia.
Cenzori noi
Totodată, se va pune în discuție prelungirea mandatului Monicăi Constantinescu pentru o perioadă de trei ani, dar și numirea Luciei Moldoveanu și a lui Teodor Focșa în funcția de cenzori ai societății, pentru o perioadă de trei ani, cu posibilitatea prelungirii tacite a mandatelor tuturor cenzorilor. Se vor revoca mandatele cenzorilor Janina Georgeta Hristache și Lucica Dumitru, iar indemnizația cenzorilor va fi de 200 de lei net pe lună.
În acest context, se va decide și asupra actualizării Actului constitutiv al societății Zodiac 2000, iar Simona Ioana Nichita va fi împuternicită să efectueze toate formalitățile necesare tuturor înregistrărilor ce urmează a se efectua în numele societății și pe seama acesteia la Registrul Comerțului.
Se mai precizează în Monitorul Oficial că, dacă nu va fi întrunit cvorumul necesar la data de 13 iulie, adunarea se va ține pe data de 14 iulie, la aceeași oră și în același loc, cu aceeași ordine de zi.


Citește și:

Mai multe acțiuni ale firmei Zodiac 2000 SA vor fi vândute către societatea Perla Majestic SA
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii