Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:24 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firmă nouă în Constanța! Cine este fondatorul și cu ce se va ocupa

ro

04 Aug, 2022 16:30 1723 Marime text


O nouă firmă a fost înființată în Constanța! Potrivit Monitorului Oficial al României, denumirea companiei nou-înființate este APT Transfer SRL și are sediul social în municipiul Constanţa, strada Pescarilor.
 
Potrivit sursei citate, SC APT Transfer SRL se va ocupa de „alte transporturi terestre de călători“ fondatorul și administratorul fiind Cristian Gheorghe Bărhălescu, din Constanța, fost secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, membru în Consiliul Director al Asociației Naționale a Agențiilor de Turism din România (ANAT) și președinte al Asociaţiei pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Litoral-Delta Dunării.
 
Decizia privind înființarea firmei APT Transfer SRL a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 3254 din data de 02 august 2022.
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 04 august 2022, Cristian Gheorghe Bărhălescu figurează în mai multe societăți comerciale, acesta fiind: Transfer Direct Aeroport SRL, Water Benefits SRL, Icar Tours Constanţa SRL, Ctblinkerz SRL, Relax Bicaz SRL (reprezentant asociat persoană juridică), Icar Evenimente SRL și Ecom Dominion SRL.
 
Bărhălescu a mai figurat în Direct Turism SRL și în Coltrane Consulting SRL, ambele radiate.            
 
Amitim că în perioada 2007-2017, președintele Asociaţiei pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Litoral-Delta Dunării a fost Corina Martin.
 
Din aprilie 2017, locul Corinei Martin a fost preluat de Cristian Gheorghe Bărhălescu.
 
În prezent, Asociaţia pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Litoral-Delta Dunării se află în faliment, noul termen fiind stabilit pentru data de 17 octombrie 2022.

Cristian Gheorghe Bărhălescu a fost asociat, cu KLD Services SRL – firmă controlată de omul de afaceri Gabriel Sorin Strutinsky - și în SC Direct Turism SRL, firmă ce presta serviciul de transport Direct Aeroport.
 
În luna iunie 2022, după închiderea procedurii insolvenţei, Tribunalul Constanța a dispus radierea Direct Turism SRL din registrul comerţului.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Direct Turism SRL, firmă ce presta serviciul de transport Direct Aeroport, radiată de la RECOM (DOCUMENT)
 
Peste 11 milioane de lei de la CJC
Falimentul bate la ușa Asociaţiei Litoral - Delta Dunării, prezidată timp de zece ani de Corina Martin

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii