Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:10 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie la scăldat! Un militar de la Regimentul 307 Infanterie Marină „Heracleea” Babadag s-a înecat în Dunăre

ro

19 Jul, 2021 15:49 6992 Marime text
Un militar de la Regimentul 307 Infanterie Marină „Heracleea” Babadag, Județul Tulcea a murit după ce a intrat în fluviul Dunărea la scăldat.  

Potrivit reprezentanților Forțelor Navale Române, militarul a fost dat dispărut sâmbătă în localitatea Gura Văii, județul Mehedinți. 

„Soldatul P. R.-C., încadrat la Regimentul 307 Infanterie Marină „Heracleea”, fiind în timpul său liber, în localitatea Drobeta Turnu Severin, a dispărut sâmbătă, 17 iulie, în Fluviul Dunărea, în zona Gura Văii, județul Mehedinți, în timp ce se scălda. În jurul orei 19.45, a fost anunțată dispariția bărbatului, prin apel la serviciul de urgență 112. Căutările au continuat până duminică, 18 iulie, în jurul orei 11.30, când trupul neînsuflețit al militarului a fost scos din apele Dunării“ - au precizat reprezentanții Forțelor Navale Române.


Conform procedurilor, a fost sesizat Parchetul Militar, iar o comisie de cercetare, numită de comandantul unității militare de infanterie marină, a început cercetările împrejurărilor în care s-a produs tragedia.

„Soldatul P. R.-C. avea 21 de ani, a absolvit cursul de formare soldați gradați profesioniști în luna ianuarie 2021 și a fost încadrat la Regimentul 307 Infanterie Marină la data de 1 iulie 2021. Acesta era necăsătorit. Conducerea Forțelor Navale își exprimă profundul regret pentru pierderea vieții unui militar din subordine și transmite condoleanțe familiei îndoliate“ - au mai precizat reprezentanții Forțelor Navale Române

Militarul decedat este Cristian Radu Pleniceanu. 

Sursa foto cu rol ilustrativ: ZIUA de Constanța

Citește și: 

Zeci de mesaje de condoleanțe pentru militarul de la Regimentul 307 Infanterie Marină „Heracleea” Babadag, înecat în Dunăre 


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii