Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:45 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Forțele Navale Române Jurământ militar la Școala de Instruire Interarme a Forțelor Navale și la Regimentul 307 Infanterie Marină

ro

01 Mar, 2024 15:13 613 Marime text
 
Şcoala de Instruire Interarme a Forţelor Navale „Viceamiral Constantin Bălescu” din Mangalia și Regimentul 307 Infanterie Marină „Heracleea” din Babadag au desfășurat vineri, 1 martie, ceremonii militare de depunere a Jurământului Militar pentru 77 și, respectiv, 35 de soldați gradați profesioniști.

Cei 112 militari au parcurs un proces de instrucție, care a cuprins și etapa de evaluare, prin care aceștia și-au verificat și validat nivelul de cunoștințe și deprinderi necesare standardelor Forțelor Navale Române. Prin depunerea legământului față de Patrie, soldații gradați profesioniști și-au asumat responsabilitățile, onoarea și demnitatea pe care le conferă statutul de militar, au transmis reprezentanții Forțelor Navale Române. 

Ceremonia militară de la Şcoala de Instruire Interarme a Forţelor Navale s-a desfășurat în prezența șefului Statului Major al Forțelor Navale, viceamiral Mihai Panait, iar cea de la Regimentul 307 Infanterie Marină, în prezența comandantului Flotilei Fluviale, contraamiral de flotilă Nicu Chirea, a mai punctat sursa citată. 

Șeful Statului Major al Forțelor Navale și comandantul Flotilei Fluviale i-au felicitat pe militari și, totodată, și-au exprimat încrederea că aceștia vor fi demni de jurământul făcut și că vor manifesta seriozitate și profesionalism în nobila carieră pe care au ales-o.




Citește și:

Forțele Navale RomâneCentrul 338 Mentenanță Tehnică Navală angajează soldați gradați profesioniști! Profilul candidatului
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii