Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:41 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traficul ultimei nopți, populat de trei tineri urcați la volan fără permis în județul Constanța!

ro

20 Jul, 2023 13:20 892 Marime text
Polițiști care au oprit o mașină. Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: facebook.com/DGPMB
  • Trei tineri au fost prinși fără drept de a conduce la volanele unor automobile aseară, pe 20 iulie, în mai multe localități din județul Constanța.
 
Astăzi, pe 20 iulie, în jurul orei 01.40, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Mangalia au identificat un băiat de 18 ani care a condus un autoturism pe strada Farului din comuna Tuzla fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
Tot astăzi, în jurul orei 00.30, polițiști din cadrul Poliției orașului Murfatlar au identificat un minor de 17 ani care a condus un moped pe Calea București,fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
Ulterior, în jurul orei 02.05, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Rutier au identificat un tânăr de 22 de ani care a condus un autoturism pe strada Spiru Haret având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru perioada în curs.
 
În toate cauzele s-a întocmit dosar de cercetare penală. Nu se cunoaște dacă șoferii erau sub influența băuturilor alcoolice.

Citește și:

Șofer rupt de beat depistat în trafic pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța. Ce alcoolemie avea bărbatul

UPDATE. Accident rutier în Eforie Nord! Primele informații
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii