Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:42 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tinerii sportivi, loviți în plin de o ambarcațiune, pe Dunăre, salvați de un polițist de frontieră

ro

14 Jul, 2021 11:39 1562 Marime text
  • Tinerii sportivi, loviți de o ambarcațiune în timp ce se antrenau cu caiacul pe Dunăre, au fost salvați de un polițist de frontieră, scrie Poliția de Frontieră pe pagina de Facebook.

„Mulți dintre noi am fost revoltați când am văzut imaginile cu un conducător de ambarcațiune care a intrat, în plin, în 4 tineri care erau cu caiacele pe Dunăre. Și, poate la fel de mulți am fost surprinși când am aflat că cel care conducea barca era FOST polițist de frontieră, pensionat de 3 ani.
Acesta a declarat autorităților care învestighează cazul că a fost neatent și nu i-a observat pe tineri. Acum va suporta consecințele “neatenției” sale.
Însă nu mulți dintre voi știti că cel care i-a salvat pe tineri este POLIȚIST DE FRONTIERĂ.
Sebastian este agent șef și lucrează la Sectorului Poliției de Frontieră Orșova. El se afla în timpul liber și fiind în apropiere cu ambarcațiunea personală, a intervenit imediat și a scos tinerii din apă, unul dintre adolescenți având o fractură serioasă la braț. Aceștia au fost conduși în siguranta la mal, unde le-a fost acordată asistență medicală de specialitate.
Mulțumim Sebastian pentru gestul tău!”, a transmis Poliția de Frontieră pe Facebook.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii