Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:53 21 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Teatrul pentru Copii și Tineret Constanța „Căluțul de Mare” a cumpărat lucrări de reparații. Iată de la cine (DOCUMENTE)

ro

28 May, 2024 10:19 1067 Marime text


Teatrul pentru Copii și Tineret Constanța „Căluțul de Mare” a atribuit, prin cumpărare directă, un contract în valoare de 126.753,87 de lei.
 
Obiectul acesteia este lucrări de reparații – fațadă și finisaje interioare la Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” Constanța.
 
Contractul a fost atribuit societății Delos Tehnotur.
 
Data publicării anunțului de atribuire este 24 mai 2024.
 
Despre Delos Tehnotur
 
Conform termene.ro, Delos Tehnotur SRL funcționează din 18 decembrie 2017, are sediul pe strada Cumpenei nr. 10, în Constanța, iar obiectul de activitate este „lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”.
 
Firma a realizat o cifră de afaceri de peste 2,2 milioane de lei, un profit de peste 600.000 de lei și șapte angajați, în anul 2023.
 
Adrian Răileanu este atât asociat unic, cât și administrator în Delos Tehnotur SRL.
 
Conform licitatiapublica.ro, firma are 117 achiziții directe adjudecate la nivel național, din care 116 sunt la nivelul județului Constanța. Primul contract a fost parafat la data de 24 aprilie 2018 cu Universitatea Maritimă Constanța.
 
Toate cumpărările directe ale Delos Tehnotur SRL pot fi consultate în secțiunea „DOCUMENT”.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Iată cine a schimbat gardul BCCO Constanța și cine reabilitează Posturile de Poliție din Lipnița, Independența și Ostrov! (DOCUMENTE+FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii