Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:33 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată cine a schimbat gardul BCCO Constanța și cine reabilitează Posturile de Poliție din Lipnița, Independența și Ostrov! (DOCUMENTE+FOTO)

ro

14 Jun, 2023 00:00 2375 Marime text
  
 
  • Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța schimbă gardul împrejmuitor al sediului Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) Constanța
  • Potrivit Sistemului Electronic de Achiziții Publice, IPJ Constanța a contractat lucrări de reparații prin cumpărare directă pentru reabilitarea Posturilor de Poliție din Lipnița, Independența și Ostrov.
 
 
 
Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța schimbă gardul împrejmuitor al sediului Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) Constanța. În referire la această lucrare, potrivit Sistemului Electronic de Achiziții Publice (SEAP), IPJ Constanța a contractat lucrări de reparații prin cumpărare directă de la SC Delos Tehnotur SRL, valoarea fiind de 352.377,91 de lei.
 
Despre Delos Tehnotur SRL
 
Potrivit surselor publice deschise consultate, societatea s-a înființat în luna decembrie 2017, cu sediul social într-un bloc nou construit în stațiunea Mamaia, mai exact la adresa bulevardul Mamaia 564, bloc B3, etaj 2, cu activitatea declarată de închiriere și subînchiriere bunuri imobiliare, asociat unic și administrator fiind Daniela Răileanu.
 
 
Firma a mai declarat un punct de lucru, la aceeași adresă, dar la blocul B1, etaj 6
 
La scurt timp, în luna ianuarie 2019 (Mof 155/11.01.2019), Daniela Răileanu se retrage, iar Adrian Răileanu a devenit asociat unic și administrator, și a schimbat obiectul principal de activitate în lucrări de construcții.
 
În prezent, SC Delos Tehnotur SRL are același sediu, se ocupă de lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale și este controlată de Adrian Răileanu, asociat unic și administrator.
 
Pentru anul 2022, Delos Tehnotur SRL a declarat un profit de 983.952 de lei.
 
Compania Delos Tehnotur SRL a încheiat zeci de contracte de achiziții publice, iar printre autoritățile contractante se află: Grădinița cu Program Prelungit Gulliver, Școala Gimnazială Nr. 30 „Gheorghe Țițeica“ Constanța, Școala Gimnazială nr. 17 Ion Minulescu, Casa de Asigurări de Sănătate Constanța, Serviciul de Ambulanță Județean Constanța, Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța, dar și Universitatea Maritimă din Constanța.
 
În continuare, tot potrivit Sistemului Electronic de Achiziții Publice, IPJ Constanța a contractat lucrări de reparații prin cumpărare directă de la SC Europest Company SRL pentru reabilitarea Posturilor de Poliție din Lipnița (valoare 192.000,17 de lei) și Independența (valoare 176.760,45 de lei), din județul Constanța.
 
Despre Europest Company SRL
 
Potrivit Termene.ro, Europest Company SRL a fost fondată în 2006, are sediul social pe strada Tineretului, din Constanța, se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale și este controlată de Nicușor Olteanu, asociat unic și administrator.
 
În trecut, el a fost asociat în firmele Donicris Company SRL și Gamma Construct SRL, ambele fiind radiate în prezent.
 
Pentru anul 2022, firma a raportat o pierdere de 614 lei, iar profitul declarat în 2021 a fost de 168.093 de lei.
 
Platforma Termene.ro arată că firma a încheiat zeci de contracte publice, printre autoritățile contractante fiind: Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța, Ministerul Apărării UM 02003, Școala Gimnazială nr. 40 „Aurel Vlaicu“ Constanța, Liceul Economic „Virgil Madgearu“ Constanța, Liceul Teoretic „George Călinescu“ Constanța, Primăria Negru Vodă și Seminarul Teologic Ortodox „Sf. Cuv. Dionisie Exiguul“ Constanța. 
 
În final, potrivit SEAP, IPJ Constanța a contractat lucrări de reparații prin cumpărare directă de la SC Malcons-Com SRL pentru reabilitarea Postului de Poliție din Ostrov, valoarea contractului fiind de 142.696,91 lei.
 
Despre SC Malcons-Com SRL
 
Potrivit Termene.ro, SC Malcons-Com SRL are sediul social în Constanța, pe strada Dionisie Cel Mic, a fost fondată în 1994, se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale și este controlată de Liliana Manole, asociat unic și administrator.
 
Pentru anul 2022, firma a declarat un profit net de 139.117 de lei.
 
Potrivit Termene.ro, SC Malcons-Com SRL are încheiate mai multe contracte publice, iar printre autoritățile contractante se află: Liceul Teoretic „Ovidius“ Constanța, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Marină „Grigore Antipa“, Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Delfinul“, Administrația Fondului Imobiliar SRL, Consiliul Județean Constanța, Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public și Privat Constanța, Universitatea Ovidius Constanța, Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu - Constanța SA, Serviciul de Ambulanță Județean Constanța, Casa Corpului Didactic Constanța, Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, dar și Universitatea Maritimă din Constanța.  
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
IPJ Constanța renovează Arestul și Serviciul pentru Imigrari și schimbă gardul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate! Firmele câștigătoare
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii