Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:46 21 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sute de autovehicule Dacia Duster sunt rechemate în service. Ce probleme au depistat specialiștii și cum îi pot afecta pe posesorii acestor mașini

ro

21 Sep, 2017 16:52 1582 Marime text
Compania Groupe Renault cheamă în service 441 de autoturisme Dacia Duster care ar avea probleme la comanda claxonului de pe volan.

”DACIA acordă o deosebită atenţie de fabricatie a produselor sale şi, urmărind permanent evoluția autovehiculelor fabricate, a identificat posibilitatea dimensionării incorecte a sistemului electric al claxonului de pe vehiculul dumneavoastră, ceea ce poate provoca pierderea funcţiei acestuia şi/sau apariția de fum la nivelul comenzii claxonului de pe volan. În anumite situații limitate, poate apare o disfuncţionalitate a airbag-ului şofer” - se arată în mesajul transmis de producătorul de autoturisme Dacia Duster.


Posesorii mașinilor sunt invitați să contacteze în cel mai scurt timp un reparator din Reţeaua autorizată DACIA de pe teritoriul Romăniei, pentru stabilirea unei programări in vederea verificării şi remedierii cablajului electric al claxonului. Această intervenţie va fi realizată gratuit, toate costurile fiind acoperite integral de DACIA. 

”Ne permitem să insistăm asupra importanţei acestei operaţiuni şi, intrucăt dorim să evităm orice neplăcere in uhlizarea autovehiculului dumneavoastră, derulăm in prezent această acţiune de chemare în unităţile de service DACIA” - au mai precizat reprezentanții Groupe Renault. 

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • fara nume 08 Nov, 2017 07:52 Felicitari @Mesteru! Ai reusit sa scrii 6 randuri si sa nu comunici nimic
  • Mesteru 21 Sep, 2017 22:46 Daaa, sunt fel de fel de defectiuni. Am avut eu o masina la care iesea motorina pe la stopuri cand apasam pedala de frana.Asa ca in ziua de azi nu-i de mirare ca apesi butonul claxonului si masina scoate fum pe teava de esapament.Ce sa mai zic....cu tehnica asta, nu-i de mirare.