Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:24 13 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Surse George Dănilă, director economic al DGASPC Constanța va prelua conducerea interimară a instituției

ro

20 Sep, 2023 10:59 3908 Marime text


Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu  a emis dispoziţia nr. 365  privind încetarea raportului de serviciu, prin acordul părţilor, consemnat în scris, al unui  funcționar public de conducere – Director General, gradul II al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa, începând cu data de 20.09.2023.

Este vorba despre Carmen Răducu, Director General al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa care a decis să iasă la pensie anticipat.

Surse din cadrul Consiliului Județean Constanța au menționat că  George Dănilă membru în Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR) și în Sistemul European de Conturi va asigura interimatul la conducerea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, după ieșirea la pensie a fostului director.

Dănilă este de altfel director executiv economic al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța iar numirea sa urmează să se facă astăzi prin dispoziția șefului CJC.

În trecut, George Dănilă a mai activat în cadrul Serviciului de Taxe și Impozite de la Primăria Valu lui Traian dar și la servciul buget din cadrul Primăriei Ovidiu, județul Constanța.PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Știri Constanța. Este oficial. Directorul executiv al DGASPC, Carmen Răducu a ieșit la pensie (DOCUMENT)
 

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii