Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:17 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Florin Vizan a demisionat din funcția de director al CN APM Constanța

ro

09 Feb, 2024 15:24 3273 Marime text

Florin Vizan, director general CN Administrația Porturilor Maritime SA Constanța

Surse din conducerea portului anunță faptul că Florin Vizan, directorul Portului Constanța și-ar fi dat demisia din funcția de director general al Portului Constanța.

Demisia a fost înaintată în cadrul ședinței Consiliului de Administrație al CN APM Constanța, ședință care ar fi avut loc astăzi, 9 februarie 2024.

Aceleași surse au precizat că în cadrul ședinței de CA, în locul lui Vizan ar fi fost numit director general interimar Mihai Teodorescu, care deținea funcția de director executiv

Totodată, în cadrul CA-ului de vineri, a fost demisă Daniela Șerban, iar în locul ei numită Maria Mergiu, în funcția de director finaciar.

UPDATE

Florin Vizan a confirmat pentru cotidianul ZIUA de Constanța demisia din conducerea companiei și a precizat că va rămâne în cadrul acesteia. „Doamna Șerban a fost demisă de către CA, iar în locul ei a fost numită doamna Mergiu. În locul meu a fost numit domnul Teodorescu”
 

Averea și interesele lui Mihai Teodorescu


În ultima declarație de avere, depusă pe 28.06.2023, Teodorescu a menționat că deţine alte categorii de terenuri extravilane, și anume: un teren dobândit prin moștenire în 2022 în Ilfov.

Conform datelor înscrise în document, acesta deține și un apartament în București, dobândit prin mooștenire în 2022 și o casă de locuit în Ilfov, dobândită prin moștenire în 2022.

Acesta a înscris în declarația de avere și două mașini: una marca Hyundai și cealaltă Audi. A declarat și bunuri moștenite cu certificat de moștenitor în valoare de 27.296 euro.

În categoria active financiare, are un depozit bancar la BRD Groupe Societe Generale în valoare de 146.925 lei , un cont curent în valoare 5.131 lei de la aceiași bancă și un alt depozit bancar la Banca Transilvania în valoare de 10.002 lei.
Acesta a menționat și un împrumut acordat în nume personal în valoare de 15.500 euro, dar și un credit la Porsche Bank în valoare 68.424 lei, scadent în 2025.

La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, a menţionat venituri din salarii, astfel: 87.608 lei de la Primăria București, ca director executiv, 77.791 lei de la CNAPM Constanța, ca director executiv, 36. 300 lei ca membru în CA Metrorex SA și suma de 64.323 lei, salariu soției ca și cadru militar la o unitate din București.

În declarația de interese a menționat calitatea sa de membru provizoriu în CA în cadrul STB SA București.



Citește și

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Mihai Teodorescu, director executiv la CNAPM Constanța (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Vasile Pirita 09 Feb, 2024 19:53 Cum puneti voi Director al portului un agricultor???? Avem oameni valorosi in domeniul maritim(vezi cdt, Timofei Gheorghe) si nu numai el,si voi puneti un neica nimeni..