Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:01 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Studiul de fezabilitate pentru proiectul reabilitarea Centrului Școlar de Educație Incluzivă Maria Montessori este verificat de Consiliul Județean Constanța

ro

18 Feb, 2022 00:00 1227 Marime text
  • Consiliul Județean Constanța cumpără servicii de verificare tehnică -pentru faza SF pentru proiectul "Reabilitarea, modernizarea Centrului Școlar de Educație Incluzivă Maria Montessori"
  • Valoarea estimată a achiziției este de  6.750 lei
  • Data limită de depunere a ofertelor este 24.02.2022, ora 12:00
 

Consiliul Județean Constanța cumpără servicii de verificare tehnică -pentru faza SF pentru proiectul "Reabilitarea, modernizarea Centrului Școlar de Educație Incluzivă Maria Montessori".

Valoarea estimată a achiziției este de  6.750 lei.

Data limită de depunere a ofertelor este 24.02.2022, ora 12:00.

Toți operatorii economici interesați vor transmite ofertele la adresa de e-mail licitatii@cjc.ro sau o vor depune, în plic închis, la Registratura Consiliului Județean Constanța.

Menționăm că o achiziție publică pentru o documentație  tehnico-economică faza SF/DALI pentru  obiectivul  de  investiție  „Reabilitarea  și modernizarea Centrului Școlar de Educație Incluzivă Maria Montessori Constanța în valoare de 135.000 lei fără TVA  a fost organizată în toamna anului trecut.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Consiliul Județean demarează proiectul de reabilitare și modernizare a Centrului Școlar de Educație Incluzivă Maria Montessori Constanța

Consiliul Județean verifică proiectul tehnic pentru reabilitarea Centrului Școlar de Educație Incluzivă Albatros din Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii