Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:00 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri județul Constanța Bloc ANL cu locuinţe destinate închirierii. Când se fac repartițiile?

ro

08 Sep, 2023 08:54 1801 Marime text
Administrația locală din orașul Murfatlar a anunțat că a fost finalizat obiectivul de investiții „Locuinţe pentru tineri, destinate închirierii, județul Constanța, orașul Murfatlar, str. Gen. Vasile Milea, fn, zona Stadion” (Locuințe ANL).

Potrivit proiectului, blocul are 2 etaje, un singur tronson şi 16 apartamente, iar valoarea estimată a lucrărilor este de 2.480.150,13 lei, iar suprafața totală a terenului este de 2.700 metri pătrați.

„Vor fi repartizate 16 apartamente în blocul nou, plus 7 garsoniere vacantate între timp, în blocurile vechi,” au anunțat reprezentanții Primăriei Orașului Murfatlar.

În perioada 11.09.2023 -13.10.2023, la registratura Primăriei se vor depune dosare cu toate documentele solicitate de către viitorii beneficiari.
Dosarele nu intră la calculul punctajului pentru ierarhizare dacă nu sunt îndeplinite cumulativ toate cele trei criterii de acces care se referă la: vârstă, locul de muncă pe raza UAT Murfatlar și să nu fi avut niciodată un spațiu cu destinația locuință, titularul cererii și soțul/soția.

Criteriile de acces și cele de ierarhizare au fost decât preluate din lege, avizate de Ministerul Dezvoltării și apoi aprobate de Consiliul Local, fără a putea face propriile modificări.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii