Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:29 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Poșta Română, prezentă pe faleza Cazino la festivitățile de Ziua Marinei. Mesajul aniversar transmis pe rețelele sociale

ro

15 Aug, 2023 11:52 858 Marime text
Sursă foto: facebook.com/CNPR.Compania.Nationala.Posta.Romana
  • Poșta Română a transmis un mesaj pe Facebook cu prilejul aniversării Sf. Maria și a Zilei Marinei Române pe litoral.
  • Au transmis că reprezentați ai Poștei vor fi prezenți pe faleza Cazino din Constanța, la festivitățile dedicate celebrării Zilei Marinei.
 
Compania Națională Poșta Română a publicat pe pagina de Facebook un mesaj aniversar de Sf. Maria și Ziua Marinei Române.
 
Mai jos este redat integral mesajul transmis:
 
„2,2 milioane de români își sărbătoresc astăzi onomastica, printre care și numeroși colegi de-ai noștri, poștași - cu această ocazie, le transmitem și noi multă sănătate, bucurie și să fie ocrotiți mereu de Sfânta Fecioară Maria! Iar dacă doriți să lăsați un gând bun pentru poștașii cu numele Maria/Mariana/Mărioara/Marilena/Marian/Marin, vă îndemnăm să o faceți în comentarii!

Astăzi se sărbătorește și Ziua Marinei Române, cu semnificație deosebită pentru toți marinarii militari și civili. Noi suntem prezenți la festivitățile dedicate acestei zile, pe faleza Cazino-ului din Constanța, acolo unde vă așteptăm cu mic, cu mare, să expediați cărți poștale“, a scris în postare sursa citată.

Citește și:

Stiri Constanța: Mesajul lui Vergil Chițac cu ocazia „celei mai mari sărbători a verii“


Ziua Marinei Române 2023: Mesajul lui Cătălin Predoiu pentru forțele de ordine române
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii