Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:05 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stiri Constanța Mesajul lui Vergil Chițac cu ocazia „celei mai mari sărbători a verii“

ro

15 Aug, 2023 10:59 2921 Marime text
Vergil Chițac, Primarul Constanței. Sursă foto: facebook.com/chitac.vergil
  • Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, a transmis un mesaj de celebrare a Zilei Marinei Române și a Adormirii Maicii Domnului pe pagina de Facebook.
 
Vergil Chițac a postat un mesaj aniversar pe pagina sa de Facebook cu ocazia sărbătorii Adormirii Maicii Domnului și a Zilei Marinei Române pe litoral.
 
Astfel, iată ce a transmis edilul:
 
„15 august, cea mai mare sărbătoare a verii - Sfânta Maria și Ziua Marinei. Ca în fiecare an, prilej de bucurie și o zi cu adevărat festivă la Constanța. Vă invit pe toți să petreceți următoarele ore la festivitățile și spectacolele din oraș, care, vă asigur, vă vor impresiona.

Iar sărbătoriților de astăzi și tuturor prietenilor din Marină vă doresc să fiți împliniți și îmbrățișați de tot ce iubiți. La mulți ani!“, a scris Primarul Constanței în postarea sa.
 
Reamintim că marți, pe 15 august 2023, se desfășoară exercițiul demonstrativ „Forțele Navale Române 2023“ pe scena maritimă din fața Comandamentului Flotei.
 
Festivitatea a început la ora 10:00 și va continua până la miezul nopții.

Citește și:

Ziua Marinei Române 2023: Președintele României, Klaus Iohannis, alături de soția lui pe faleza Cazino din Constanța (FOTO)

Ziua Marinei 2023Președintele Iohannis, în mijlocul festivităților (FOTO)

 

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii