Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:04 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Peste două sute kilograme de pește, în condiții ilegale, descoperite de polițiștii de frontieră în portbagajul unei mașini, la Hârșova! (FOTO)

ro

08 Feb, 2024 12:32 781 Marime text

245 kg de pește descoperite de polițiștii de frontieră în portbagajul unui autoturism!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, în urma valorificării unei informații, au descoperit într-un autoturism cantitatea de 245 kg de pește proaspăt, specia caras, pentru care nu au putut fi prezentate documente justificative.

În data 07.02.2024, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Cernavodă, în zona localității Hârșova, au efectuat controlul asupra unui autoturism, în care se aflau două persoane, ocazie cu care au descoperit în portbagaj cantitatea de 245 kg de pește proaspăt, specia caras, pentru care nu existau documente justificative, informează Garda de Coastă prin intermediul unui comunicat oficial. 

Întreaga cantitate de pește, în valoare de aproximativ 2000 lei, a fost predată unei societăți comerciale de profil, iar poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunii de “deținerea şi transportul de pește, fără documente legale” 


foto: Garda de Coastă 


Citește și:

Garda de Coastă cedează cu titlu gratuit un ciobănesc german!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii