Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:07 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Peste 200 kg de pește descoperite de polițiștii de frontieră într-o autoutilitara

ro

11 Feb, 2024 11:24 976 Marime text
Foto: Poliția de Frontieră
  • Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, în urma valorificării unei informații, au descoperit  într-o autoutilitara cantitatea de 220 kg de pește proaspăt, pentru care nu au putut fi prezentate documente justificative.
 
Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, în urma valorificării unei informații, au descoperit într-o autoutilitara cantitatea de 220 kg de pește proaspăt, pentru care nu au putut fi prezentate documente justificative, transmite un comunicat din partea Gărzii de Coastă.
 
În data 10.02.2024, polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța au efectuat controlul asupra unei autoutilitare conduse de un cetățean român în vârstă de 35 de ani, pe raza localității Lumina, ocazie cu care au descoperit în compartimentul marfă cantitatea totală de 755 kg de pește proaspăt, diferite specii, dintre care pentru 220 kg nu existau documente justificative.
 
Cantitatea de 220 kg de pește a fost predată unei societăți comerciale de profil, iar vehiculul a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.
 
Polițiștii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „deținerea și transportul de pește, fără documente legale”, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Constanța: Bunuri contrafăcute în valoare de peste 130.000 lei, confiscate de polițiștii de frontieră de la PTF Vama Veche (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii