Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:01 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Declarații ale șoferului CT BUS care a salvat viața unui bărbat (VIDEO)

ro

08 Mar, 2024 12:46 3873 Marime text

 
  • Într-un gest de eroism și promptitudine, șoferul Liviu Apostol, angajat al CT BUS, a intervenit în mod salvator joi dimineață, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din Constanța.

Într-un gest de eroism și promptitudine, șoferul Liviu Apostol, angajat al CT BUS, a intervenit în mod salvator joi dimineață, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din Constanța. În timp ce se afla în traseu, Liviu Apostol a observat un bărbat căzut pe trotuar, și a acționat imediat.

Evenimentul a avut loc în jurul orei 8.00 dimineața, în apropierea Casei de Cultură din Constanța. Șoferul se afla pe ruta 100 a CT BUS, dinspre Satul de Vacanță spre Gară, când a remarcat o scenă îngrijorătoare: un bărbat căzut la pământ, în timp ce soția sa încerca disperată să-l ridice.

În acest context, șoferul CT BUS a făcut mai multe declarații. Iată ce spune acesta:

„În primul rând, primul lucru cu care trebuie să încep este să spun doamnelor, domnișoarelor, la mulți ani, asta e cel mai important și dumneavoastră și tuturor femeilor. În al doilea rând, înainte să răspund la întrebările dumneavoastră, aș vrea să vă spun și eu câteva cuvinte. Chiar e bine că mi s-a întâmplat, chiar mă gândeam, dar nu visam că va fi așa ceva. Eroi, am auzit cuvântul ăsta erou din astea 2 zile încât în capul meu a devenit ceva spre banalitate. Avem așa de mulți eroi în țara asta, încât faptul că unul s-a dat jos și i-a apăsat pe piept un cetățean și-a revenit, este ceva, cum spuneam, banal”, declară șoferul CT BUS, Liviu Apostol.

 

Directorul CT BUS, Fănel Popa: „Eu cred că noi toți trebuie să avem un asemenea curs, toți ar trebui să știm, chiar acasă să ne educăm copii chiar așa încât să avem cele mai minime cunoștințe privind primul ajutor. Gestul făcut de colegii noștri pe mine m-a marcat” 


Declarațiile complete ale celor doi le puteți vedea în video-ul de mai jos: 


 

„Mi s-a părut un gest foarte frumos, foarte normal. S-au întâmplat mai multe evenimente de-a lungul vechimii mele, sigur că da. Au căzut oameni când coborau de pe scările autobuzului, i-am ajutat să urce înapoi sau după ce au ajuns pe trotuar au căzut jos. S-au întâmplat enorm de multe de-a lungul timpului”, declară un coleg de muncă, Ismail Ali.  


Declarația completă în video-ul de mai jos:




Citește și:
Știri Constanța: Eroism într-o zi de muncă. Un șofer CT BUS a salvat viața unui bărbat (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Te 08 Mar, 2024 13:51 Respect.