Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:08 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Comerțul ilegal cu articole pirotehnice, în atenția Poliției

ro

03 Dec, 2023 15:03 820 Marime text
foto: Pexels La data de 2 decembrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, au desfășurat o acțiune de verificare a modului de respectare a prevederilor legale referitoare la operațiunile cu articole pirotehnice.

Acțiunea s-a desfășurat în Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, fiind efectuate activități de control al vehiculelor de transport de persoane și de mărfuri, transmite IPJ Constanța. 

Astfel, au fost verificate peste 107 de vehicule, respectiv camioane, autoutilitare și autoturisme, scopul fiind acela de a nu fi introduse fără drept în țară articole pirotehnice achiziționate din străinătate.

Potrivit sursei citate, de asemenea, polițiștii au desfășurat activități preventive în piețele din municipiul Mangalia, comuna Topraisar și satul General Scărișoreanu, unde le-au adus la cunoștință comercianților prevederile legale privind răspunderea contravențională și penală în ceea ce privește operațiunile cu articole pirotehnice.


Citește și:

Polițiștii din Constanța, în Acțiunea ”Blocada”! S-a lăsat cu amenzi (FOTO)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii