Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:01 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța azi Trafic aglomerat în direcția VIVO dinspre bulevardul Tomis (FOTO+VIDEO)

ro

25 Nov, 2023 11:47 3578 Marime text

Bulevardul Tomis din Constanța se confruntă cu un blocaj în direcția Vivo, generând nemulțumiri în rândul șoferilor aflați în trafic.

Șoferii se confruntă cu întârzieri semnificative în deplasarea lor. Traficul se desfășoară bară la bară pe Bulevardul Tomis, în special în zona de acces către centrul comercial Vivo.

Șoferii sunt nevoiți să aștepte minute în șir pentru a se deplasa chiar și pe distanțe mici, ceea ce a dus la creșterea nivelului de frustrare și nervozitate.

ANM a emis avertizări de cod galben și portocaliu de vreme severă ce vizează județele Constanța și Tulcea! Astfel, un COD GALBEN va fi valabil în intervalul 24 noiembrie, ora 18:00 – 26 noiembrie, ora 18:00

Fenomene vizate sunt precipitații însemnate cantitativ, intensificări ale vântului, viscol.

În intervalul menționat, aria precipitațiilor se va extinde și va cuprinde regiunile sudice și sud-estice, unde se vor acumula cantități de apă însemnate de 25...30 l/mp și pe arii restrânse de peste 40...50 l/mp.

Vor fi ploi, dar treptat începând din noaptea de sâmbătă spre duminică (25/26 noiembrie) acestea se vor transforma în lapoviță și ninsoare. Vântul se va intensifica îndeosebi în sudul jumătatea de est a Munteniei și Dobrogea.Vor fi rafale în general de 60...75 km/h, intervale cu viscol și vizibilitate scăzută.

Un COD PORTOCALIU va fi valabil în intervalul 26 noiembrie, ora 02:00 – 26 noiembrie, ora 16:00

Fenomene vizate: viscol. 

În intervalul menționat în județele Ialomița, Călărași, Tulcea și Constanța va ninge și va fi viscol. Vântul va avea intensificări susținute cu rafale de 75...85 km/h, iar vizibilitatea va scădea sub 50m.

 

Citește și:

Atenție șoferi! Plouă tare la ieșire din Constanța, pe A4! (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii