Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:55 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța azi Aruncarea gunoiului provenit din construcții în locuri nepermise este sancționată scump de polițiști!

ro

06 Sep, 2023 11:12 829 Marime text
Sursă: Poliția Locală Constanța
  • Polițiștii locali au depistat, cu ajutorul camerelor de supraveghere  montate de Primăria Constanța, o persoană care a depozitat materiale de construcții, 5 saci cu vată de sticlă, pe domeniul public lângă o platformă de colectare a deșeurilor.

Un constănțean a fost amendat după ce a aruncat gunoiul provenit din construcții în loc nepermis!
 
Încă o dovadă a faptului că sistemul de supraveghere ajută la prevenirea si combaterea faptelor antisociale. Polițiștii locali au depistat, cu ajutorul camerelor de supraveghere  montate de Primăria Constanța, o persoană care a depozitat materiale de construcții, 5 saci cu vată de sticlă, pe domeniul public lângă o platformă de colectare a deșeurilor.

„Persoana în cauză nu a utilizat sistemul de colectare separată, pe tipuri de deseuri, gestionat de operatorul autorizat și, conform OUG 92/2021 privind regimul deșeurilor, a fost sancționată contravențional cu amenda de 10.000 lei.

Vă rugăm să gestionați corespunzător deșeurile și să nu uitați că reciclarea este o acțiune simplă la îndemâna fiecăruia dintre noi“, anunță Poliția Locală. 

Citește și:

Doi bărbați prinși în timp ce consumau băuturi alcoolice în locuri nepermise
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii