Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:33 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stere Iorgoveanu şi Ştefan Cătălin Petre s-au retras din Bike Design SRL

ro

19 Dec, 2017 00:00 3712 Marime text
Stere Iorgoveanu şi Ştefan Cătălin Petre, în calitate de asociaţi ai societăţii Blue Bike Design SRL, au luat în Adunarea Generală din 20 noiembrie mai multe decizii.
 
Astfel, a fost schimbat sediul social în municipiul Constanţa, staţiunea Mamaia, zona hotel Marea Neagră. În baza art. 202, alin. 2 din Legea 31/1990, republicată, din societate s-au retras Stere Iorgoveanu şi Ştefan Cătălin Petre, prin cesiunea, la valoarea nominală a părţilor sociale, a celor 20 de părţi sociale, a câte 10 lei fiecare, în valoare de 200 de lei, pe care le deţin, către Viorica Petre, care devine asociat unic.
 
După retragere şi cesiune, structura capitalului social va fi următoarea: Petre Viorica deţine 20 de părţi sociale, a câte 10 lei fiecare, în valoare de 200 de lei, reprezentând 100% din capitalul social total. Participarea la profit şi pierderi este de 100% pentru asociatul unic Petre Viorica. O altă decizie se referă la revocarea din funcţia de administrator a lui Stere Iorgoveanu şi a lui Ştefan Cătălin Petre. În locul acestora, în funcţia de administrator a fost numită Viorica Petre. Deciziile Adunării Generale a Asociaţilor Bike Design SRL au fost publicate în Monitorul Oficial.
 
În baza cererii nr. 149472 din data de 5.12.2017 şi a actelor doveditoare depuse, Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa a dispus autorizarea constituirii, înmatriculării şi înregistrării societăţii Custom Property SRL, cu sediul în Mamaia, zona Hotel Marea Neagra. Domeniul principal de activitate al noii firme constă în facilităţi de cazare pentru vacanţe şi perioade de scurtă durată; facilităţi de cazare pentru vacanţe şi perioade de scurtă durată. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale, a câte 10 lei fiecare. Fondatorul noii firme este Stere Iorgoveanu. Tot el este şi administratorul societăţii. Decizia de înfiinţare a fost publicată în Monitorul Oficial al României.
 
Stere Iorgoveanu mai este asociat în: Blue Bike Design SRL; Blue Bike Gate One SRL, Constantin SRL, Custom Property SRL, Blue Bike Development SRL, Sunrise Mamaia SRL (radiată).
 
Citeşte şi:
 
Stere Iorgoveanu, Octavian Caraivan şi Viorica Petre s-au asociat în Blue Bike Gate One SRL
 
Printre asociaţi, fostul partener al lui Giurgiucanu Blue Bike Development SRL modifică blocul de zece etaje din coasta IPJ Constanţa

Bloc de zece etaje, în coasta IPJ Constanţa Blue Bike Development SRL continuă lucrările la imobilul de pe strada Renaşterii (galerie foto)
 
Printre asociaţi, un fost partener de afaceri al lui Giurgiucanu Parcare nouă pe strada Renaşterii, plămădită de Blue Bike Development SRL

Cu acordul municipalităţii Fostul partener al lui Giurgiucanu, din Dosarul Retrocedărilor, adaugă un etaj blocului de pe strada Iosif Ivanovici (document)

Legături cu Giurgiucanu, din Dosarul Retrocedărilor Octavian Caraivan a primit acordul Primăriei pentru finalizarea blocului de 10 etaje (galerie foto)

 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii