Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:30 18 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stațiunea de Cercetare Dezvoltare Agricolă Valu lui Traian organizează licitație pentru achiziționarea de carburant (document)

ro

22 Jul, 2020 00:00 888 Marime text
  • Stațiunea de Cercetare Dezvoltare Agricolă Valu lui Traian cumpără carburant - motorină.
 
Stațiunea de Cercetare Dezvoltare Agricolă Valu lui Traian, județul Constanța, organizează licitație publică pentru încheierea unui „acord-cadru, fără reluarea competiției, de furnizarea carburant auto - Motorină Euro Diesel 5”.
 

Descrierea contractului


Obiectivul general al contractului: „Acord cadru, fără reluarea competiției, de furnizare carburanți auto – Motorina EURO DIESEL 5”. Necesarul estimativ este de 200 tone pentru o perioada de 24 luni.

Valoarea totală estimată a contractului este de 600.000 lei.
Prin încheierea contractului se urmareste a fi atribuit „Acord Cadru Furnizare carburanti auto –Motorina EURO 5” pentru o perioada de 24 luni, pentru un necesar de 200 Tone, in conformitate cu documentatia de atribuire. Furnizarea produselor se va face conform comenzilor transmise de catre autoritatea contractanta ori de câte ori aceasta solicita acest lucru si în functie de cantitatea necesara la momentul transmiterii comenzii, în baza acordului cadru încheiat. Valoarea celei mai mari comenzi 60.000 lei Termenul pana la care operatorii economici pot solicita clarificari, in conformitate cu prevederile art.160 alin. (2) din Legea 98/2016 actualizata in data de 17.02.2020, este de 9 zile. Autoritatea contractanta va raspunde la solicitarile de clarificari (daca acestea au fost primite in termen), in conformitate cu prevederile art.161 din Legea 98/2016 actualizata in 17.02.2020 cu 3 zile inainte de data stabilita pentru depunerea ofertelor.
 

Persoanelor ce dețin funcții de decizie din cadrul autorității contractante


Bulica Ion-Director; Chirciu Bogdan Liviu-Director economic. Persoanele ce detin funcții de decizie în cadrul furnizorului de servicii de achizitie în ceea ce priveste organizarea,derularea și finalizarea procedurii de atribuire sunt următoarele: Florina Tazlauanu-expert cooptat.
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 27.07.2020, ora 15:00.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.
 
Citește și:

Stațiunea de Cercetare și Dezvoltare Agricolă Valu lui Traian își reface stocurile de azotat de amoniu (document)

Stațiunea de Cercetare - Dezvoltare Agricolă Valu lui Traian a cumpărat pesticide (document)

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii