Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:47 01 10 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ
a

O firmă din județul Buzău furnizează combustibil pentru Stațiunea de Cercetare - Dezvoltare Agricolă Tulcea (DOCUMENT)

ro

12 Aug, 2022 13:28 764 Marime text
 

 
  • În 2021, societatea a avut o cifră de afaceri de peste 190 de milioane de lei.
 
Stațiunea de Cercetare - Dezvoltare Agricolă Tulcea a atribuit contractul „Achiziție motorină“, printr-un anunț de atribuire la anunțul simplificat.
 
Potrivit e-licitatie.ro, data contractului este 13 iunie a.c., câștigător a fost declarat ofertantul Almatar Trans SRL, iar valoarea contractului e de 278.000 lei.
 
Achiziția are ca obiect furnizarea de motorină lichidă Euro 5, utilizată drept combustibil pentru utilajele agricole din dotare. Cantitatea de 40.000 de litri se va achiziționa până la 31 decembrie 2022, în baza unei note de comandă. Se vor face patru comenzi a câte 10.000 de litri.
 
Conform Confidas.ro, platformă consultată la data de 12 august 2022, firma Almatar Trans a fost înființată în anul 2000, are adresa în satul Sătuc, comuna Berca (județul Buzău), este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală a soietății este „Fabricarea produselor obţinute din prelucrarea ţiţeiului“.
 
Date financiare
 
După cum se arată pe Confidas.ro, în 2021 Almatar Trans a avut o cifră de afaceri de 193.343.890 lei, un profit net de 3.744.543 lei și 30 de angajați. Situația financiară a anului 2020 prezintă o cifră de afaceri de 154.629.613 lei, un profit net de 3.655.041 lei și 43 de angajați.
 
Asociat unic al firmei este Cristina Magdalena S. Tarara, cea care deține și calitatea de administrator.
 
Tot potrivit Confidas, Almatar Trans a încheiat 614 contracte de achiziții publice în valoare totală de 418.647.670,68 lei, printre autoritățile contractante, în afară de Stațiunea de Cercetare - Dezvoltare Agricolă Tulcea, numărându-se și Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza București, ACET SA Suceava, Administrarea Cimitirelor și a Spațiilor Verzi SRL, Administrația Domeniului Public, Administrația Națională Apele Române - Administrația Bazinală de Apă Banat, Administrația Parcului Memorial Constantin Stere, Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării, Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură - Centrul Județean Bacău, Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură – Centrul Județean Sibiu, Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare, Aparegio Gorj SA, Asociația Clubul Sportiv Concordia Chiajna sau Baza de Aprovizionare, Gospodărire și Reparații. 
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei“ Constanța achiziționează hârtie pentru copiatoare și xerografrică (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii