Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:38 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stațiunea de Cercetare - Dezvoltare Agricolă Tulcea achiziționează îngrășăminte chimice (DOCUMENT)

ro

20 Sep, 2023 13:44 733 Marime text

 
  • Ofertant câștigător este firma Prosementi SRL, controlată de Adrian Poșcaș și Doina – Maria Poșcaș
 
Stațiunea de Cercetare – Dezvoltare Agricolă Tulcea, ca autoritate contractantă, a atribuit contractul „Achiziție îngrășăminte chimice“, achiziția fiind atribuită prin anunț de atribuire la anunțul simplificat.
 
Ofertant câștigător este firma Prosementi SRL, contractul, în valoare de 103.114,56 lei, având data de 14 septembrie 2023.
 
După cum se arată pe e-licitatie.ro, achiziția are în vedere furnizarea îngrășămintelor chimice tip COMPLEX 20;20:0 în cantitatea de 48 de tone.
 
Despre Prosementi SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată miercuri, 20 septembrie 2023, firma Prosementi SRL a fost înființată în anul 2009, adresa sediului social este la Fundulea, în județul Călărași, iar obiectul de activitate este „Comerț cu ridicata al cerealelor, semințelor, furajelor și tutunului neprelucrat“.
 
În Prosementi SRL asociați sunt Adrian Poșcaș (cu 90%) și Doina – Maria Poșcaș (cu 10%), primul având și calitatea de administrator. 
 
În 2022, Prosementi SRL a avut o cifră de afaceri de 10.411.238 lei, un profit de 853.115 lei, iar numărul mediu de salariați a fost 4.
 
Platforma termene.ro informează că Prosementi SRL are peste 700 contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
O firmă din județul Călărași va furniza pesticide și îngrășăminte Stațiunii de Cercetare Dezvoltare Viti Vinicolă Murfatlar (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii