Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:32 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stagiunea estivală a artelor spectacolului își deschide porțile la Constanța. Iată care va fi programul! (FOTO)

ro

14 Jul, 2023 14:07 1120 Marime text
Sursă foto: facebook.com/PrimariaConstanta
  • Stagiunea estivală a artelor spectacolului (SEAS) 2023 se deschide astăzi la Constanța! Urmează șapte săptămâni de spectacole și evenimente de neuitat!

Astăzi, Primăria Municipiului Constanța a anunțat pe Facebook că SEAS sărbătorește Ziua Franței cu un spectacol bazat pe textul celui mai cunoscut scriitor româno-francez, Matei Vișniec: Lysistrata, dragostea mea, primul spectacol al acestei stagiuni estivale.

Așadar, începând cu ora 21:00, Teatrul Național „Vasile Alecsandri“ Iași vă invită la o comedie contemporană ce aduce în prim plan eterna relație dintre bărbați și femei, aflată mereu la granița dintre a declara război și a face pace. Spectacolul va avea loc la Teatrul de Vară Soveja.

Mâine, 15 iulie, ora 21:00, în Parcul Arheologic, Teatrul Evreiesc de Stat București prezintă spectacolul „Actul de căsătorie“ de EphraimKishon, regia Dan Tudor: După 25 de ani împreună, Elimeleh, instalatorul și soția sa, Shifra, foști rezidenți ai unui kibbutz, pregătindu-se pentru căsătoria fiicei lor, Ayala, descoperă că este posibil să nu fie căsătoriți oficial.

Duminică, 16 iulie 2023, ora 21:00, în Parcul Arheologic, Teatrul Dramatic „Fani Tardini“ Galați prezintă „Soacra cu trei nurori“ după Ion Creangă, regia Dan Mirea. Povestea lui Ion Creangă, adaptată pentru scenă și montată de regizorul Dan Mirea, expune spațiul rural românesc și vulnerabilitățile sale – „castele“ sătești, căsătoria ca mijloc de sporire a averii, autoritatea părintească – precum și conflictul dintre vechi și nou.

Citește și:

Constanța: Începe Stagiunea Estivală a Artelor Spectacolului. Când are loc primul spectacol și care este noutatea acestei ediții?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii