Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:14 03 08 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Judeţean Constanţa organizează licitaţie pentru cumpărarea de materiale de construcţie (document)

ro

23 Aug, 2018 00:00 813 Marime text
Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sfântul Apostol Andrei organizează o licitaţie, care are ca termen data de 30 august, pentru achiziţionarea de materiale de construcţii şi articole conexe.
 
Valoarea estimată a contractului este de 103.603,26 lei. Durata contractului este până la data de 31.12.2018. Se va încheia un contract de furnizare cu ofertantul clasat pe primul loc în clasamentul realizat în baza criteriului „preţul cel mai scăzut”, fără posibilitatea de ajustare a preţului, urmând ca produsele să fie livrate în baza comenzii emise de autoritatea contractantă în funcţie de necesitatea şi fondurile bugetare disponibile.
 
Operatorul economic trebuie să prezinte următoarele documente: certificatul constatator emis de Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Teritorial din care să rezulte că operatorul economic este constituit, certificate constatatoare privind lipsa datoriilor restante cu privire la plata impozitelor, taxelor sau a contribuţiilor la bugetul general consolidat (buget local şi buget de stat) la momentul prezentării; cazier judiciar al operatorului economic, declaraţii privind neîncadrarea în situaţiile prevăzute de art. 60,164,165,167 din Legea 98/2016, conform formularelor transmise la solicitare. Criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii