Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:56 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spectacol impresionant în Piața Ovidiu din Constanța în cadrul #SEAStreet – Festivalul internațional de teatrul de stradă (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

29 Jul, 2023 13:12 3074 Marime text
În cadrul #SEAStreet – Festivalul internațional de teatrul de stradă, seara trecută, începând cu ora 22:30, în Piața Ovidiu, Remue Ménage, una dintre cele mai faimoase trupe de teatru stradal din Franța, prezintă „Dreams“, un spectacol în care siluete poetice, închise în baloane transparente, ating realitatea doar cu vârful degetelor într-un moment care aduce pace și liniște în sufletele spectatorilor.

Apoi, într-un dialog pasionant între aer și foc, acrobații au sfidat gravitația, iar dansatorii au stăpânit jocul flăcărilor.

Festivalul este realizat cu finanțare în principal din partea Primăriei Municipiului Constanța dar și a Consiliului Județean Constanța (prin Teatrul de Stat Constanța, care este și producătorul executiv al evenimentului).
 

Citește și: 

Festival internațional de stradă la ConstanțaSEAStreet, un mix de spectacole de percuție, acrobație, marionete supradimensionate și dans (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii