Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:30 17 09 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spaţiile din cadrul Centrului de Excelenţă în Turism şi Servicii „Tomis“, din nou la licitaţie. Din 2016, Consiliul Judeţean caută chiriaşi, dar degeaba!

ro

25 Oct, 2017 00:00 994 Marime text
Consiliul Judeţean face o nouă încercare pentru închirierea spaţiilor din cadrul Centrului de Excelenţă în Turism şi Servicii „Tomis“. Pe data de 29 ianuarie 2013, judeţul Constanţa a semnat, în calitate de beneficiar, contractul de finanţare pentru proiectul „Centrul de excelenţă în turism şi servicii «Tomis»“. Acesta a fost finanţat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, iar CJC a participat cu o contribuţie proprie. Valoarea acestuia este de 5.953.001 lei, din care contribuţia beneficiarului a fost de 3.930.048 de lei.
 
Doar pentru „Servicii de consultanţă management de proiect şi consultanţă în managementul execuţiei lucrărilor pentru proiectul «Centrul de excelenţă în turism şi servicii Tomis»“, CJC a cheltuit aproximativ 135.500 de lei, bani europeni. Contractul acesta a fost atribuit firmei Structural ING SRL, cu sediul în Constanţa.
 
Tot pentru proiectul „Centrul de excelenţă în turism şi servicii Tomis“, CJC a plătit 34.800 de lei, de data aceasta pentru servicii de audit financiar, firmei HLB Freemark Audit SRL, din Bucureşti.
 
Consiliul Judeţean Constanţa organizează pentru a patra oară licitaţie publică, în vederea închirierii spaţiilor cu destinaţie de birouri din cadrul Centrului de Excelenţă în Turism şi Servicii „Tomis“, imobil aflat în domeniul public al Judeţului Constanţa, situat în municipiul Constanţa, strada Nicolae Titulescu nr. 32. Birourile, dotate şi utilate complet, sunt în număr de patru, după cum urmează: subsol: birou 1 - suprafaţă utilă de 36,00 mp; birou 2 - suprafaţă utilă de 21,70 mp; birou 3 - suprafaţă utilă de 29,00 mp; birou 4 - suprafaţă utilă de 27,55 mp. Închirierea se va realiza pentru o perioadă de un an, cu posibilitate de prelungire.
 
Licitaţia va avea loc în imobilul Centrul de Excelenţă în Turism şi Servicii „Tomis“, în data de 27.11.2017, la ora 11.00. Condiţii de participare: spaţiile cu destinaţia de birouri vor fi închiriate către IMM-uri/ONG-uri/instituţii/agenţii, asociaţii şi patronate de turism, care desfăşoară activităţi în domeniul turismului sau asimilabile sectorului terţiar, cum ar fi: consultanţă în domeniul accesării finanţărilor nerambursabile guvernamentale şi europene, al implementării proiectelor, prestări servicii de proiectare şi inginerie - întocmire studii de prefezabilitate şi fezabilitate, documentaţii de avizare a lucrărilor, proiectare tehnică, consultanţă în turism, furnizori acreditaţi de formare/perfecţionare profesională etc. Preţul de pornire a licitaţiei este de 38,00 de lei/mp util/lună, exclusiv utilităţi, fără TVA. Ofertele se vor depune începând cu data de 26.10.2017, la sediul Consiliului Judeţean Constanţa.

Ti-a placut articolul?

Comentarii